Ξέφυγαν -Το «καυτό» φιλί Μάιλι Σάιρους-Κέιτι Πέρι στη σκηνή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέφυγαν -Το «καυτό» φιλί Μάιλι Σάιρους-Κέιτι Πέρι στη σκηνή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτι Πέρι έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο με τα καμώματά τους. Η πρώτη, βέβαια, κρατά τα σκήπτρα, σε σημείο που κουράζει. Μια η αναπαράσταση του... ενσταντανέ Μπιλ Κλίντον-Μόνικα Λεβίνσκι, μια τα άπειρα προκλητικά ντυσίματα και όλα τα άλλα περίεργα καμώματά της, πετυχαίνει το στόχο της που δεν είναι άλλος από το να τραβά, μονίμως, πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Αντιστοίχως και η συνάδελφός της Κέιτι Πέρι.

Ωστόσο, στη συναυλία της Μάιλι Σάιρους στο Bangerz Tour, όπου η Κέιτι Πέρι είχε πάει να απολαύσει το πρώην κορίτσι της Disney να τραγουδά, ένωσαν τις δυνάμεις τους και προκάλεσαν μαζί: αντάλλαξαν ένα από τα πιο καυτά φιλιά που έχουμε δει ποτέ, μεταξύ δύο διασήμων γυναικών. Πάντως, το στόχο τους τον πέτυχαν και αυτή τη φορά. Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ