Σκληρές εικόνες στο Βιετνάμ: Ποτάμι βάφτηκε κυριολεκτικά με αίμα, όταν κατέρρευσε γέφυρα κατά τη διάρκεια κηδείας [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκληρές εικόνες στο Βιετνάμ: Ποτάμι βάφτηκε κυριολεκτικά με αίμα, όταν κατέρρευσε γέφυρα κατά τη διάρκεια κηδείας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από το Βιετνάμ, όπου κατέρρευσε γέφυρα κατά τη διάρκεια κηδείας. Από το τραγικό περιστατικό οχτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ 30 τραυματίστηκαν. Μάλιστα, η τραγωδία έχει καταγραφεί από την κάμερα δύο ατόμων και μέσα σε λίγες ώρες έκανε το γύρο του κόσμου.Ολα συνέβησαν κατά τη διάρκεια νεκρώσιμης πομπής, όταν το πλήθος που συνόδευε έναν αξιωματούχου στην τελευταία του κατοικία, η γέφυρα έφυγε από τα πόδια τους.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά των ανθρώπων που έμελλε να γίνουν μάρτυρες μιας ασύλληπτης τραγωδίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ