Την ακόλαστη ετήσια σύναξη μοτοσικλετιστών στις ΗΠΑ αποτύπωσε βραβευμένος ντοκουμενταρίστας [βίντεο] - iefimerida.gr

Την ακόλαστη ετήσια σύναξη μοτοσικλετιστών στις ΗΠΑ αποτύπωσε βραβευμένος ντοκουμενταρίστας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «Εβδομάδα Αφροαμερικανών Μοτοσικλετιστών» («Black Bike Week»), είναι μία ετήσια γιορτή που λαμβάνει χώρα στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Μισό εκατομμύριο περίπου Αφροαμερικανοί μοτοσικλετιστές και λάτρεις των δίτροχων «τεράτων» συγκεντρώνονται στην παραλιακή πόλη Myrtle Beach, όπου για αρκετές ημέρες επιδίδονται σε πάρτι και επικίνδυνα κόλπα κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Τα βλέμματα ωστόσο προσελκύουν οι ορδές γυναικών, οι επονομαζόμενες «huggers», που συρρέουν εκεί, προκλητικά ενδεδυμένες, προκειμένου να τις πάρει κάποιος για μια βόλτα, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να επιδείξουν τα οπίσθιά τους, καθώς αυτά «γκελάρουν» στις λακκούβες και στα απότομα φρεναρίσματα.

Τα τεκταινόμενα σε αυτή τη γιορτή ακολασίας, μέθης και δημόσιου στριπτίζ, κατέγραψε σε φιλμ ο βραβευμένος ντοκουμανταρίστας Sean Dunne.

Για να δείτε σχετικό βίντεο, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ ντοκιμαντέρ Black Bike Week Sean Dunne
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ