Κάτι τρέχει με τους κολυμβητές -Ενας ακόμη Ολυμπιονίκης σε κλινική αποτοξίνωσης [εικόνα] - iefimerida.gr

Κάτι τρέχει με τους κολυμβητές -Ενας ακόμη Ολυμπιονίκης σε κλινική αποτοξίνωσης [εικόνα]

Κάτι τρέχει με τους κολυμβητές -Ενας ακόμη Ολυμπιονίκης σε κλινική αποτοξίνωσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή έξω από την πισίνα αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη για τους πρωταθλητές της κολύμβησης. Επειτα από τον Ιαν Θορπ, που τον τελευταίο καιρό μπαινοβγαίνει σε κλινικές αποτοξίνωσης, τον ίδιο δρόμο θα πάρει ο Γκραντ Χάκετ. Ο επίσης Αυστραλός Ολυμπιονίκης, είναι εξαρτημένος από τα υπνωτικά χάπια.

Ο πατέρας του Χάκετ επιβεβαίωσε πως οι γιατροί έστειλαν το γιο του στις ΗΠΑ για θεραπεία, σε κλινική αποτοξίνωσης, αν και πρόσθεσε πως εκείνος αρνείται να συνεργαστεί και θεωρεί ότι δεν χρειάζεται βοήθεια. Η είδηση έρχεται λίγα 24ωρα έπειτα από την ντροπιαστική εμφάνιση του πρώην κολυμβητή, σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης.

Ο Χάκετ εθεάθη να ψάχνει τον τετράχρονο γιο του στο φουαγιέ, ημίγυμνος και ξυπόλητος. Ο μικρός είχε εξαφανιστεί από δωμάτιο στο οποίο έμεναν. Οι κοντινοί του άνθρωποι πιστεύουν ότι η εξάρτηση είναι συνέπεια μίας «κολασμένης» διετίας που πέρασε, διάστημα στο οποίο διαλύθηκε ο γάμος του.

Ο 34χρονος υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένος κολυμβητές. Ηταν «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ και στην Αθήνα στα 1.500 μ. ελεύθερο, ένα αγώνισμα στο οποίο κυριάρχησε για σχεδόν μία δεκαετία. Στη συλλογή του έχει πέντε ακόμη Ολυμπιακά μετάλλια, ενώ στην 11ετή καριέρα του κατέκτησε δέκα παγκόσμιους τίτλους.

Κάτι τρέχει με τους κολυμβητές -Ενας ακόμη Ολυμπιονίκης σε κλινική αποτοξίνωσης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ