Τελειώνει η θητεία του Πολ Τόμσεν στην Τρόικα -Το αποκάλυψε ο ίδιος - iefimerida.gr

Τελειώνει η θητεία του Πολ Τόμσεν στην Τρόικα -Το αποκάλυψε ο ίδιος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σιωπηλός, χωρίς καμία διάθεση για κουβέντα ή έστω για αντιπαράθεση με τους υπουργούς με τους οποίους συναντάται, είναι ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Τρόικα Πολ Τόμσεν, στον τελευταίο γύρο διαπραγματεύσεων με την ελληνική πλευρά, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα.

Η αλλαγή αυτή της συμπεριφοράς του κ. Τόμσεν, όπως ανέφερε υπουργός, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», οφείλεται πιθανότατα στο γεγονός ότι τελειώνει η θητεία του. Οι τροϊκανοί, όπως σημείωνε, ήταν όπως σχεδόν πάντα αρνητικοί σε όλα όσα πρότεινε η ελληνική πλευρά. «Η μόνη διαφορά είναι ότι ο κ. Τόμσεν παρέμεινε σιωπηλός. Αντιθέτως, αυτός που μιλούσε πιο πολύ και απέρριπτε τα πάντα ήταν ο κ. Μορς. Ισως ο κ. Τόμσεν να μην είχε όρεξη, ούτε για κουβέντα, ούτε για αντιπαράθεση. Μας είπε ότι τελειώνει η θητεία του...» σημείωνε χαρακτηριστικά ο εν λόγω υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΝΤ τρόικα Πόλ Τόμσεν Τροικανοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ