Η Apple καλοβλέπει την Tesla; - iefimerida.gr

Η Apple καλοβλέπει την Tesla;

Η Apple καλοβλέπει την Tesla;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε στο μέλλον μια πολύ στενή συνεργασία της Apple με την Tesla ή ακόμα και την εξαγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας από την κορυφαία, από πλευράς αξίας επωνυμίας, εταιρεία στον κόσμο.

Γεγονός είναι πως ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Apple, o τίτλος του είναι Chief of Mergers and Acquisitions, συναντήθηκε με το διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, τον Elon Musk, πριν από περίπου ένα χρόνο. Κατά σατανική σύμπτωση την ίδια χρονική περίοδο αναλυτές συνιστούσαν στην Apple την είσοδό της στην αυτοκινητοβιομηχανία γενικά και στην Tesla ειδικά. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες επανήλθαν στο προσκήνιο ακόμα πιο έντονες, ενώ πέρα από όλα τα άλλα πλεονεκτήματα που επιφέρει μια εξαγορά της Tesla από την Apple αναφέρουν και το Elon Musk, η πολύ ισχυρή εικόνα του οποίου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα.

Γεγονός είναι πάντως πως η αυτοκινητοβιομηχανία γίνεται όλο και πιο ελκυστική για εταιρείες σαν την Apple ή την Google από τη στιγμή που το infotainment και η διασύνδεση με το internet αποκτά όλα και μεγαλύτερη σημασία στα νέα μοντέλα. Ήδη το λειτουργικό Android της Google θα χρησιμοποιείται σε πολλά αυτοκινητικά συστήματα, προκειμένου να υπάρχει και συνάφεια με τα smartphones, ενώ το ίδιο ισχύει και για το iOS της Apple.

Η Apple καλοβλέπει την Tesla; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Tesla Έλον Μασκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ