Γιατί συμφέρουν οι διαδικτυακές γνωριμίες -Τα ζευγάρια γλιτώνουν 12.800 δολάρια και παντρεύονται πιο γρήγορα - iefimerida.gr

Γιατί συμφέρουν οι διαδικτυακές γνωριμίες -Τα ζευγάρια γλιτώνουν 12.800 δολάρια και παντρεύονται πιο γρήγορα

Γιατί συμφέρουν οι διαδικτυακές γνωριμίες -Τα ζευγάρια γλιτώνουν 12.800 δολάρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μοναξιά και οι αποτυχίες στην προσωπική ζωή είναι -συνήθως- ο λόγος που οδηγεί τον κόσμο στις διαδικτυακές γνωριμίες. Τώρα, όμως, προκύπτει πως υπάρχει και ένα δυνατό επιχείρημα για να προτιμήσει να βρει κάποιος το έτερον ήμισυ, μέσω της οθόνης του υπολογιστή. Θα παντρευτεί πιο γρήγορα και θα γλιτώσει χρήματα.

Σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας ConvergEx Group, που ειδικεύεται στην στρατηγική του μάρκετινγκ, ο μέσος όρος της περιόδου των ραντεβού πριν καταλήξει στο γάμο ένα ζευγάρι, είναι περίπου 42 μήνες. Αυτό στην «πραγματική» ζωή, δηλαδή για όσους δεν γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και φλερτάρουν από κοντά και όχι από τον υπολογιστή.

Υπολόγισαν λοιπόν, όπως αναφέρει το Business Insider, ότι αν το ζευγάρι βγαίνει μία φορά την εβδομάδα με το κόστος του ραντεβού στα 130 δολάρια- για γεύματα, ταινίες, ποτά και τα συναφή-, τότε μέχρι να σταθούν μπροστά στον ιερέα, θα έχουν ξοδέψει περίπου 23.660 δολάρια.

Τι συμβαίνει, όμως, με τα ζευγάρια που γνωρίζονται στο διαδίκτυο; Προκύπτει ότι η περίοδος του φλερτ μέχρι να παντρευτούν κρατά αρκετά λιγότερο, δηλαδή περίπου 18,5 μήνες. «Η μέση συνδρομή για τις ιστοσελίδες γνωριμιών είναι 239 δολάρια, για τα οποία ο χρήστης κάνει κάτι παραπάνω από απόσβεση, καθώς το ζευγάρι γλιτώνει περίπου 12.803 δολάρια γιατί θα βγει λιγότερα ραντεβού» ήταν το συμπέρασμα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ