Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούμε περισσότερο στο Twitter -Είναι όλες τους βρισιές - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούμε περισσότερο στο Twitter -Είναι όλες τους βρισιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tις τρεις λέξεις που χρησιμοποιούν περισσότερο οι χρήστες του Twitter κατάφεραν να εντοπίσουν ερευνητές. Οπως αποδείχθηκε, μετά τη σχετική έρευνά τους, στις τρεις αυτές λέξεις δεν περιλαμβάνονται ούτε το καλημέρα ούτε το καληνύχτα. Είναι όλες τους βρισιές.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Οχάιο αφού μελέτησαν 51 εκατ. tweets κατάληξαν στο ότι η δημοφιλέστερη λέξη στο Twitter είναι το fuck. Oι λέξεις που ακολουθούν με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά είναι το shit και το ass.

Έτσι λοιπόν το αποτέλεσμα της έρευνας αναφέρει ότι στην πραγματική ότι οι βρισιές αποτελούν το 0,5% των συνολικών λέξεων, ενώ στο twitter, το ποσοστό ανεβαίνει στο 1,15%!

Η ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας βρίζουμε περισσότερο είναι η Δευτέρα και ακολουθούν η Τρίτη και η Τετάρτη. Το ποσοστό πέφτει και ξανανεβαίνει την Κυριακή.

Ακόμα σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι χειρότερες ώρες για βρίσιμο είναι τα ξημερώματα, γύρω στις 1.30 το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ