Αθώος ο Βασίλης Ξηρός που κάθισε στο εδώλιο για χρέη στο Δημόσιο -Τι υποστήριξε στο δικαστήριο - iefimerida.gr

Αθώος ο Βασίλης Ξηρός που κάθισε στο εδώλιο για χρέη στο Δημόσιο -Τι υποστήριξε στο δικαστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Ξηρός ο οποίος κάθησε την περασμένη εβδομάδα και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αυτή τη φορά για χρέη στο Δημόσιο.

Ο καταδικασμένος ως μέλος της 17 Νοέμβρη ο οποίος αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους αφού εξέτισε περίπου 9 χρόνια κάθειρξης, σύμφωνα με τη δικογραφία για τα χρέη του προς το Δημόσιο φέρεται να όφειλε στο Κράτος το ποσό των 8.192 ευρώ.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ο 42χρονος είπε στην απολογία του ότι αδυνατεί να αποπληρώσει το χρέος του προς της εφορία καθώς είναι άνεργος και δεν έχει άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Το δικαστήριο τελικά τον αθώωσε αλλά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μαδεμλής έδωσε εντολή να ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 17 Νοέμβρη Βασίλης Ξηρός 17 Ν.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ