Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που τα θέλει όλα -«Εκλεισε» 3 ξενοδοχεία στις Μαλδίβες και τους άφησε όλους στο δρόμο - iefimerida.gr

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που τα θέλει όλα -«Εκλεισε» 3 ξενοδοχεία στις Μαλδίβες και τους άφησε όλους στο δρόμο

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που τα θέλει όλα -Εκλεισε 3 ξενοδοχεία στις Μαλδίβες και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσε να έχει ένα δικό του νησί. Αντί αυτού όμως ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας προτίμησε να νοικιάσει τις μισές... Μαλδίβες και να αφήσει τους υπόλοιπους τουρίστες έξαλλους και άστεγους.

Ο Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ- Σαούντ, ένας από τους πρίγκιπες της Σαουδικής Αραβίας είναι ο λόγος που δεκάδες άνθρωποι έμαθαν ξαφνικά ότι πρέπει να αλλάξουν τα πλάνα τους για διακοπές. Ο 78χρονος διάδοχος του θρόνου έδωσε 30 εκατ. δολάρια σύμφωνα με την Daily Mail για να κλείσει τρία ξενοδοχεία στις Μαλδίβες από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου.

Η κίνησή του είναι λογική, αν σκεφτεί κανείς πως αναμενόταν να φτάσει στον εξωτικό προορισμό με το πολυτελές γιοτ του και 100 σωματοφύλακες, αν και ενημέρωσε την τελευταία στιγμή για την απόφασή του να... χρειαστεί τα δωμάτια και στα τρία θέρετρα. Μόνο που οι τουρίστες που έμαθαν την τελευταία στιγμή ότι η κράτησή τους δεν ισχύει, επειδή ο πρίγκιπας ήθελε την... ησυχία του, δεν το βρήκαν τόσο λογικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ