Κινδύνευσε να χάσει το πόδι της εξαιτίας ενός τατουάζ - Υπέστη δηλητηρίαση αίματος και σηψαιμία [εικόνες] - iefimerida.gr

Κινδύνευσε να χάσει το πόδι της εξαιτίας ενός τατουάζ - Υπέστη δηλητηρίαση αίματος και σηψαιμία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη μόδα των τατουάζ να έχει εκτοξευθεί στα ύψη, όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτή την τέχνη και ας μην είναι επαγγελματίες.

Ωστόσο πριν λίγες ώρες η ιστορία της 24χρονης Τζέμα Χάρντι από το Ντέρμπισαϊρ της κεντρικής Αγγλίας κλόνισε τους φίλους του τατουάζ μιας και όπως αναφέρει η Daily Mail, η άτυχη κοπέλα κινδύνευσε να χάσει το πέλμα της λόγω μόλυνσης από το μελάνι του τατουάζ.

Η Χάρντι έκανε τατουάζ ένα μπουκέτο λουλούδια στο πόδι και το επόμενο πρωί εκδήλωσε σοβαρό οίδημα στο πέλμα. Αρχισε να νιώθει έντονο πόνο, ωστόσο δεν επισκέφτηκε αμέσως κάποιο γιατρό θεωρώντας πως τα συμπτώματα θα υποχωρούσαν.

Δύο εβδομάδες αργότερα, το οίδημα παρουσίασε επιδείνωση κι έτσι οι φίλοι της την προέτρεψαν να ζητήσει τη συμβουλή κάποιου ειδικού, ο οποίος μόλις είδε το τραύμα διέγνωσε πως η κοπέλα είχε υποστεί δηλητηρίαση αίματος και σηψαιμία στην περιοχή του ποδιού. Οπως ανέφεραν οι γιατροί , εάν η κοπέλα δεν είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια, το πέλμα της θα έπρεπε τελικά να ακρωτηριαστεί, καθώς η λοίμωξη θα εξαπλωνόταν στο οστό.

Παρά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της η Χάρντι δήλωσε πως εξακολουθεί να είναι φανατική των τατουάζ και πως θα ήθελε να κάνει ξανά.

Κινδύνευσε να χάσει το πόδι της εξαιτίας ενός τατουάζ - Υπέστη δηλητηρίαση αίματος και σηψαιμία [εικόνες]   | iefimerida.gr 0
Κινδύνευσε να χάσει το πόδι της εξαιτίας ενός τατουάζ - Υπέστη δηλητηρίαση αίματος και σηψαιμία [εικόνες]   | iefimerida.gr 1
Κινδύνευσε να χάσει το πόδι της εξαιτίας ενός τατουάζ - Υπέστη δηλητηρίαση αίματος και σηψαιμία [εικόνες]   | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τατουάζ ακρωτηριασμός σηψαιμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ