Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Παρασκευή είναι μια μέρα που δεν θα πρέπει να αγγίξετε τα οικονομικά σας και μάλιστα τα οικονομικά σας που έχουν σχέση και με την οικογένειά σας. Το Σάββατο και την Κυριακή είναι μια ευχάριστη Σελήνη στον Τοξότη, η οποία σας επιτρέπει να χαρείτε, να διασκεδάσετε, ακόμα και να προγραμματίσετε ταξίδια τα οποία θα είναι αρκετά ικανοποιητικά. Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει να αγχώνεστε ή να σκέφτεστε γενικά τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι φίλοι είναι κοντά σας, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, όμως ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικά φανείτε συντηρητικοί, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Κριού, γιατί θα μπορούσαν να υπάρξουν διαφωνίες.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους των τελευταίων ημερών υπάρχει μια αντιφατική κατάσταση. Από τη μια μπορεί οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας να σας απασχολούν, από την άλλη βρίσκονται λύσεις. Πάντως η Παρασκευή είναι πολύ πιεστική ημέρα, για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις. Εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, 21-23 Απριλίου περίπου, οι φίλοι θα είναι σημαντικοί για σας, θα μπορούσαν μάλιστα να σας βοηθήσουν και σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας. Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας απασχολούν και θα σας φορτίσουν γενικότερα. Μην κάνετε συζητήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για σας, με αποτέλεσμα να μην πετύχετε αυτά που θέλετε. Προετοιμαστείτε, αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου, γιατί στο τέλος του μήνα θα δείτε λύσεις για ένα οικονομικό θέμα, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η Παρασκευή είναι δύσκολη και κουραστική, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας. Όμως το Σάββατο και την Κυριακή η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Έχει αρχίσει μια περίοδος, κατά την οποία η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Κατά τα άλλα κάνετε κάποιες συζητήσεις ή κάποιες αλλαγές, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις. Βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι σωστά, ώστε να μην κάνετε κάποια λάθη, αν είστε γεννημένοι 21-23 Μαΐου. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, ενώ η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η Παρασκευή είναι μέρα δύσκολη μεν αλλά σας φέρνει πιο κοντά σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Το Σαββατοκύριακο ίσως πρέπει να οργανώσετε κάποια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό Σαββατοκύριακο. Η θέση του Ήλιου στους Ιχθύς σάς κάνει να φέρνετε σε πέρας τα σχέδια που είχατε, αν είστε γεννημένοι τις πρώτε μέρες, 22-23 Ιουνίου περίπου. Είναι ένα πάρα πολύ καλό Σαββατοκύριακο και μπορείτε να το αξιοποιήσετε. Ένα θέμα σας οικονομικό μπορεί να καθυστερεί, όμως ρυθμίζεται. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε μόνο εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Καρκίνου, γιατί η ένταση γενικότερα δεν λείπει.

Λέων

Για σας τους Λέοντες αυτό είναι ένα περίεργο τριήμερο. Έχετε μεγάλη έμπνευση, οραματισμό, θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας ευνοούνται. Η Παρασκευή είναι δύσκολη για ένα οικογενειακό σας θέμα, το οποίο απασχολεί εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε κάποιες συζητήσεις, οι οποίες είναι σημαντικές, όμως δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Ο χώρος της δουλειάς έχει να σας δώσει πολλά, ενώ θα έχετε ατελείωτες συζητήσεις και μετακινήσεις. Κάποια σχέδιά σας, τα οποία έχετε εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν λίγο αργότερα.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά όσον αφορά θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Τα σχέδια αυτά δεν ολοκληρώνονται, δεν τελειώνουν ακόμη, και αυτό σας εκνευρίζει. Ασχολείστε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Προσέχετε όμως γιατί δεν αποκλείεται να παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας λειτουργούν σε άλλο μήκος κύματος. Τα έξοδα τρέχουν. Η Παρασκευή είναι μέρα που θα δείτε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, όμως αυτό μπορεί να είναι κουραστικό για σας. Το Σάββατο και την Κυριακή θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες της Παρθένου, η συναισθηματική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς το Σαββατοκύριακο αυτό είναι αρκετά αντιφατικό. Την Παρασκευή σάς απασχολούν τα οικονομικά σας, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή μπορεί να δείτε φίλους. Η οικογενειακή σας ζωή συνεχίζει να είναι το κύριο μέλημά σας και ιδιαίτερα η ακίνητη περιουσία, ενώ για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να αναθεωρείτε κάποιες απόψεις ή κάποιες αποφάσεις σας. Ένταση έχετε, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, λόγω κάποιων αλλαγών που μπορεί να προκύπτουν. Ο τομέας της δουλειάς σας θα σας δώσει την έμπνευση να έχετε καινούργια δεδομένα, ώστε να δουλέψετε πάνω σε αυτά. Αν αντιμετωπίζετε θέματα υγείας, μελετήστε τα αρκετές φορές. Ο Δίας ευνοεί την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή, ωστόσο δεν πρέπει να υπερβάλλετε.

Σκορπιός

ην Παρασκευή η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και φορτίζεστε για αυτά, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Σκορπιού. Το Σάββατο και την Κυριακή βρίσκετε λύσεις για ένα οικονομικό σας θέμα. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να είναι κοντά σας. Θα κάνετε μικρές μετακινήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Τα οικογενειακά θέματα δεν παύουν να σας απασχολούν, ενώ ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει και πάλι κάποιες σκέψεις για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο γενικότερα. Η συναισθηματική σας ζωή είναι ό,τι καλύτερο για σας που είστε γεννημένοι 22-24 Οκτωβρίου. Βεβαίως, θα πρέπει να προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, τα οποία μάλιστα μπορεί να σας αγχώνουν και να σας απασχολούν, καθώς υπάρχουν και κινήσεις που γίνονται σε βάρος σας και θέλουν ουσιαστικά να εμποδίσουν την πρόοδό σας.Τ

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η μεν Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα, κατά την οποία τα άγχη δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή η Σελήνη στο ζώδιό σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Αναθεωρήσεις γίνονται για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας –συγγενείς ή φίλους- με τους οποίους μπορεί να μην έχετε μια πολύ καλή επαφή. Τα οικογενειακά ή η ακίνητη περιουσία σας απασχολούν εσάς που είστε γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου σας, φέρνοντας κάποια θέματα στο προσκήνιο.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Παρασκευή είναι μέρα κατά την οποία οι φίλοι θα είναι κοντά σας. Όμως ενδεχομένως να παίρνετε τα βάρη των φίλων σας. Το Σαββατοκύριακο ίσως θα θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι, όμως δεν μπορείτε. Ένταση έχετε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Όμως εσείς οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών είστε σε μια γλυκιά περίοδο, κατά την οποία μπορεί να αλλάξουν πολλά στη ζωή σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Κάποια οικονομικά σας θέματα καθυστερούν. Εσείς οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορεί να κάνετε πολλά, αλλά αυτό μπορεί να σας φορτίζει γενικότερα. Σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα με πολλές υποχρεώσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Αντιφατικά είναι τα πράγματα. Από τη μια κάνετε πολλά, είστε πολύ δραστήριοι, από την άλλη ένα θέμα επαγγελματικό σάς φορτίζει. Οι δεύτερες σκέψεις σας μπορεί να είναι σοφότερες, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις για θέματα τα οποία σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας φαίνεται ότι προωθείται.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις ευνοείται ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό. Ευχάριστες σχέσεις μπορεί να έχετε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας και τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα καλά για σας. Βεβαίως, υπάρχει ένα άγχος με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ή γενικότερα σας απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ