Ουκρανία: Διαδηλώτρια τουιτάρει τον θάνατό της, απευθείας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ουκρανία: Διαδηλώτρια τουιτάρει τον θάνατό της, απευθείας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πεθαίνω». Αυτό είναι το τελευταίο τουίτ της Olesya Zhukovskaya, μια Ουκρανής διαδηλώτριας 21 ετών, η οποία πήγε στην κεντρική πλατεία του Κιέβου ως εθελόντρια, για να βοηθήσει τους τραυματισμένους διαδηλωτές.

Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, η νεαρή εθελόντρια πληγώθηκε από σφαίρα στο λαιμό από αστυνομικά πυρά. Σε μια φωτογραφία την βλέπουμε να κρατάει το λαιμό της, μέσα στα αίματα, κρατώντας στο άλλο χέρι το τηλέφωνό της.
Πέντε ώρες μετά το δραματικό τουίτ της Olesya Zhukovskaya, πολλοί ανταποκριτές ξένων ΜΜΕ επιβεβαίωναν τον θάνατό της.
Κανένα μήνυμα από τότε δεν ήρθε από τον λογαριασμό twitter της κοπέλας. Ωστόσο, ο λογαριασμό του κινήματος των Ουκρανών διαδηλωτών Euromaidan ισχυρίζεται ότι η νεαρή εγχειρίστηκε και είναι εν ζωή.
Η Olesya Zhukovskaya έγινε σε διάστημα λίγων ωρών, το σύμβολο των συγκρούσεων της χθεσινής ημέρας στο Κίεβο. Πάνω από 60 διαδηλωτές σκοτώθηκαν, ενώ το CNN κάνει λόγο για 100 νεκρούς σε 24 ώρες.

Ουκρανία: Διαδηλώτρια τουιτάρει τον θάνατό της, απευθείας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ουκρανία: Διαδηλώτρια τουιτάρει τον θάνατό της, απευθείας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ