Τιμοσένκο: «Να δικαστεί ο Γιανουκόβιτς για μαζικές δολοφονίες -Μην κάνετε καμία διαπραγμάτευση μαζί του» - iefimerida.gr

Τιμοσένκο: «Να δικαστεί ο Γιανουκόβιτς για μαζικές δολοφονίες -Μην κάνετε καμία διαπραγμάτευση μαζί του»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς πρέπει να δικαστεί με την κατηγορία ότι διέπραξε «μαζικές δολοφονίες» και δεν πρέπει να γίνει καμιά διαπραγμάτευση μαζί του, δήλωσε η φυλακισμένη ηγέτιδα της αντιπολίτευσης Γιούλια Τιμοσένκο μετά τα αιματηρά επεισόδια χωρίς προηγούμενο που συγκλονίζουν το Κίεβο.«Το να τεθεί άμεσα ο Γιανουκόβιτς στο περιθώριο και να ασκηθούν διώξεις εναντίον του με την κατηγορία των μαζικών δολοφονιών πολιτών θα πρέπει να είναι η μοναδική απαίτηση του λαού, της αντιπολίτευσης και της διεθνούς κοινότητας», υπογράμμισε η πρώην πρωθυπουργός σε μια ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του κόμματός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ