Ουρές στη Βαρβάκειο για μία μερίδα παϊδάκια -Σε συσσίτιο μετατράπηκε η Τσικνοπέμπτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ουρές στη Βαρβάκειο για μία μερίδα παϊδάκια -Σε συσσίτιο μετατράπηκε η Τσικνοπέμπτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συσσίτιο μετατράπηκε η Τσικνοπέμπτη στην κεντρική αγορά της Αθήνας, αφού πλήθος κόσμου έσπευσε στη Βαρβάκειο Αγορά μόλις οι ψησταριές πήραν φωτιά.Από το πρωί σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές από πολίτες, αφού οι κρεοπώλες της Βαρβακείου συνεχίζουν και φέτος την «παράδοση» των τελευταίων ετών και μοιράζουν ψημένο κρέας στους περαστικούς, στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου, επί της οδού Αθηνάς.

Ο πρόεδρος της κρεαταγοράς Κλεάνθης Τσιρώνης ανέφερε πως «θα ψήσουμε χοιρινό λαιμό, κοτόπουλο και ζυγούρι». Σχεδόν 2 τόνοι κρέατος θα μοιραστούν στους περαστικούς από τους κρεοπώλες, ενώ ο δήμος Αθηναίων θα προσφέρει άφθονο κρασί.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του προέδρου της Βαρβακείου, Κλεάνθη Τσιρώνη, ο κόσμος έχει αυξηθεί κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η διαφορά με τις άλλες χρονιές είναι ότι οι περισσότεροι από τους πολίτες, που περιμένουν για να προμηθευτούν το κρέας, είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρέας Βαρβάκειος Αγορά ψητό κρέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ