Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει τον Μάρκο Μπόλαρη υποψήφιο περιφερειάρχη - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει τον Μάρκο Μπόλαρη υποψήφιο περιφερειάρχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία ως προς το πρόσωπο που θα μπορούσε να ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με τη στήριξη όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στη Θεσσαλονίκη.
Αγκάθι, η διαφωνία στο πρόσωπο του Μάρκου Μπόλαρη, την οποία δεν αποδέχεται το ΠΑΣΟΚ, ενώ η ΔΗΜΑΡ την θεωρεί «νικηφόρα» υποψηφιότητα.
Το ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησαν ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Χρόνης Μακρίδης, και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης. Πέραν της εντάσεως για τον κύριο Μπόλαρη, οποίοι τόνισαν πως δεν έχουν πρόβλημα να υποδειχθεί πρόσωπο από τη ΔΗΜΑΡ ή εκτός των δύο κομμάτων.
Τη ΔΗΜΑΡ, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Δημητρακάς, ο γραμματέας του Περιφερειακού Γραφείου Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Σπίγγος, ο Βαγγέλης Ζορκάδης, μέλος της Εκτελεστική Επιτροπής, και ο επικεφαλής της παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο, Αδάμ Δράγας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Μπόλαρης ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ