Oι «εκλεκτοί» της ΔΗΜΑΡ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές -«Οχι» από Πανούση και Αναγνωστάκη - iefimerida.gr

Oι «εκλεκτοί» της ΔΗΜΑΡ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές -«Οχι» από Πανούση και Αναγνωστάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς αναγνωρίσιμα στελέχη ενδέχεται να κατέβει η Δημοκρατική Αριστερά στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών έπειτα από το διπλό «Οχι» από τους Γιάννη Πανούση και Δημήτρη Αναγνωστάκη να κατέβουν στις περιφέρειες Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας αντίστοιχα.Επιπλέον, στον «αέρα» είναι και η υποψηφιότητα του Βασίλη Οικονόμου για την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο ΠΑΣΟΚογενής βουλευτής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ενημερώνοντάς τον πως δεν πρόκειται να ανακοινώσει υποψηφιότητα, εάν δεν ολοκληρωθεί ένα κύκλος συνομιλιών στον οποίο έχει επιδοθεί, προκειμένου να στοιχειοθετήσει «συμμαχικό ψηφοδέλτιο».

Το χρίσμα στον Μπουτάρη για τη Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα, και επισήμως θα λάβει το χρίσμα της ΔΗΜΑΡ ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με τον οποίο και θα συναντηθεί αύριο στη συμπρωτεύουσα ο κ. Κουβέλης, ενώ στήριξη θα δώσουν στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη για την Κεντρική Μακεδονία.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Και οι υποψηφιότητες των δημάρχων έχουν οριστικοποιηθεί: του Κ. Βλάχου για το Μαρούσι , του Τ. Καφατσάκη στου Ζωγράφου , του Χ. Βοσκόπουλου στην Καισαριανή , του Γ. Αράπογλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα, του Γ. Κονδύλη στον Άλιμο, του Γ. Τσουκαλά νυν δημάρχου στην Ελευσίνα, του Γ. Ιωακειμίδη ,νυν δημάρχου, στην Νίκαια και Α. Γ. Ρέντη, του Γ. Βάμβουκα στα Χανιά και του Γ. Χάλαρη στην Θήρα.

Ποιους στηρίζει στις περιφέρειες

Η Αγίου Κωνσταντίνου πρόκειται να στηρίξει στην Περιφέρεια Ηπείρου το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργο Ζάψα, στην Κρήτη τον Αντώνη Ανηψατάκη ενώ υποψήφια στη Δυτική Μακεδονία θα είναι το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ντόρα Τσικαρδάνη.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στήριξη θα λάβει η υποψηφιότητα του γιατρού Βασίλη Τραϊφόρου. Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προτάσσεται η υποψηφιότητα του πανεπιστημιακού Γιάννη Σπηλάνη και στη Στερεά Ελλάδα υποψήφιος θα είναι ο Κώστας Χαϊνάς.

Φωτογραφία Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ