Ο Μπουτάρης στηρίζει τον γαλάζιο Απόστολο Τζιτζικώστα γιατί είναι ανιψιός του - iefimerida.gr

Ο Μπουτάρης στηρίζει τον γαλάζιο Απόστολο Τζιτζικώστα γιατί είναι ανιψιός του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mεταξύ συγγενών και φίλων θα κριθεί η μάχη για το δήμο Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο νυν δήμαρχος της συμπρωτεύουσας Γιάνννης Μπουτάρης δήλωσε ανοιχτά ότι στηρίζει για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας τον «γαλάζιο» Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος είναι... δεύτερος ανιψιός του.

«Δεν τον στηρίζω σήμερα. Από πάντα τον στηρίζω. Έκανε καλή δουλειά, έχει μια αυτονομία και αυτό είναι πρωτόγνωρο στην πολιτική ζωή του τόπου. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα ενός κομματικού μηχανισμού. Ο πατέρας του ήταν υπουργός στη ΝΔ», είπε ο κ. Μπουτάρης εκφράζοντας τη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Τζιτζικώστα, υπενθυμίζοντας, παράλληλα, τη συγγενική του σχέση με τον τελευταίο, καθώς η μητέρα του Γιάννη Μπουτάρη είναι ξαδέρφη της γιαγιάς του κ. Τζιτζικώστα. Ωστόσο, ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης διευκρίνισε ότι αυτή δεν σημαίνει τίποτα για την προσωπική του προτίμηση.

Για το πρόσωπο του Γιάννη Ιωαννίδη, σχολίασε: «Με τον Γιάννη έχω επίσης πολύ καλές σχέσεις από πάρα πολλά χρόνια. Αλλά ο Γιάννης είναι διορισμένος περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας. Ο Απόστολος σήκωσε το κεφάλι του. Εγώ χαίρομαι γι' αυτό».

Σαν να μην έφτανε, όμως, αυτό, ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος, αποκάλυψε και ότι ο υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο, Σταύρος Καλαφάτης, είναι κουμπάρος με τον γιο του. «Ο Καλαφάτης είναι πολύ φίλος και κουμπάρος με το γιο μου. Είναι πολύ καλό παιδί, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά φοβάμαι ότι είναι ανόρεχτος για δήμαρχος, καθώς μέχρι προχθές δήλωνε ότι δεν θέλει να κατέβει για δήμαρχος. Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι για το παιδί. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ