Πρωινό ξύπνημα και προσευχή για τον Σαμαρά στο Αγιον Ορος -Είπε το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών» [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρωινό ξύπνημα και προσευχή για τον Σαμαρά στο Αγιον Ορος -Είπε το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις επισκέψεις του στις Μονές του Αγίου Ορους συνέχισε και την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς, αφού διανυκτέρευσε στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Κοινότητας στις Καρυές.

Το πρόγραμμα της Κυριακής είχε πρωινό ξύπνημα νωρίς για τον πρωθυπουργό, καθώς παρέστη στη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Πρωτάτου στις Καρυές, όπου είπε το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών», όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί τις Μονές Ιβήρων, Μεγίστης Λαύρας και Σίμωνος Πέτρα, ενώ θα φύγει από το Αγιο Ορος με ένα αντίγραφο της Παναγίας «Αξιον Εστί» και μία έκδοση με τις θαυματουργές εικόνες του Αγίου Ορους, που του έκαναν δώρο τα μέλη της Ιεράς Κοινότητας.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Αντώνης Σαμαράς Άγιον Όρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ