Ο μεγαλύτερος γάτος του κόσμου βρήκε επιτέλους σπίτι και σταμάτησε να «τρομοκρατεί» τα αδέσποτα [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ο μεγαλύτερος γάτος του κόσμου βρήκε επιτέλους σπίτι και σταμάτησε να «τρομοκρατεί» τα αδέσποτα [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα ήταν σίγουρα εντυπωσιακό να παρατηρούσε κανείς μια γάτα με μήκος ένα μέτρο και βάρος περισσότερα από δέκα κιλά να περιπλανάται στους δρόμους για να βρει φαγητό.Σίγουρα τα υπόλοιπα αδέσποτα θα είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς ο γλυκύτατος «Pickles» δεν είναι και ο πιο εύκολος «αντίπαλος» στην αναζήτηση τροφής μιας και είναι πραγματικά τεράστιος.

Οι περιπέτειες του «Catasaurus Rex», όπως τον ονόμασαν παρομοιάζοντάς τον με τον τρομακτικό Τυραννόσαυρος, έλαβαν τέλος γιατί βρέθηκε πλέον ένα ζευγάρι με το πάθος και το... χώρο να τον φιλοξενήσει.

Ο Andrew Milicia και η κοπέλα του Emily Zarvos αναφέρουν ότι ερωτεύτηκαν τον τεράστιο γάτο μόλις τον είδαν και αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν.

Πλέον το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο φοβερός και τρομερός Pickles είναι η γκρίνια των νέων του φίλων καθώς το αιλουροειδές καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του καναπέ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ