Λήγει σήμερα η υποβολή αιτήσεων των εκπαιδευτικών για θέσεις στην ενισχυτική διδασκαλία - iefimerida.gr

Λήγει σήμερα η υποβολή αιτήσεων των εκπαιδευτικών για θέσεις στην ενισχυτική διδασκαλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελευταία ημέρα, η σημερινή, για την υποβολή αιτήσεων από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν μία από τις 1.403 θέσεις αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου και ωρομισθίων, στο πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας.Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν δύο διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανά περιφέρεια εκπαίδευσης, με εξαίρεση την Αττική όπου έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν 7 διευθύνσεις.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, η κάθε Δ.Δ.Ε. θα αποστείλει άμεσα αντίγραφο του ηλεκτρονικού αρχείου, με τα ονόματα όσων έχουν καταθέσει αιτήσεις στο email: statpds@minedu.gov.gr (Δ/ΝΣΗ ΣΕΠΕΔ-ΤΜΗΜΑ Ε΄ Π.Δ.Σ. & Ε.Δ.), καθώς και στην οικεία περιφερειακή διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε.

Την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, οι επιλεγέντες παρουσιάζονται στις Δ.Δ.Ε. με σκοπό την επιλογή των Σ.Κ.Ε.Δ. Αφού ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ