Η πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια πτώσης με αλεξίπτωτο -Καρέ καρέ η βουτιά θανάτου από τον Πύργο του Αιφελ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια πτώσης με αλεξίπτωτο -Καρέ καρέ η βουτιά θανάτου από τον Πύργο του Αιφελ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν 4 Φεβρουαρίου του 1912 όταν ο αυστριακός εφευρέτης Franz Reichelt έχασε τη ζωή του επιχειρώντας να κάνει το πρώτο base jump στον κόσμο. Ο Franz ράφτης στο επάγγελμα έπεσε από τον Πύργο του Αιφελ με ένα αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο. Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του καθώς βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της πτώσης. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν ότι ο αυστριακός εφευρέτης υπέστη καρδιακή προσβολή στον αέρα.Οι Γαλλικές Αρχές υποστήριξαν πως ήταν ενήμερες για το άλμα, το οποίο, ωστόσο, δεν θα το επιχειρούσε ο ίδιος, αλλά θα το δοκίμαζε με μία κούκλα.

Μετά την πτώση οι παρευρισκόμενοι μέτρησαν το βάθος της τρύπας που δημιουργήθηκε από τη σύγκρουση του σώματός τους στο έδαφος. Ο κρατήρας είχε βάθος 20 εκατοστών!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτώση πύργος του άιφελ Franz Reichelt
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ