Δημοσκόπηση ALCO: Ισχνό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 1,4% - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση ALCO: Ισχνό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 1,4%

Δημοσκόπηση ALCO: Ισχνό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 1,4% έναντι της ΝΔ προκύπτει από δημοσκόπηση της ALCO, ενώ ενδιαφέρον έχουν τα ευρήματα για τη συμπεριφορά των εκλογέων στις επερχόμενες ευρωεκλογές.Συγκεκριμένα στην έρευνα της ALCO που διεξήχθη την περίοδο 5-11 Φεβρουαρίου, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, σε δείγμα 1.000 πολιτών προκύπτουν τα εξής:

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 42% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα πάει να ψηφίσει στις ευρωεκλογές για να στηρίξει την κυβέρνηση, έναντι 37% που δηλώνει ότι θα προσέλθει στην κάλπη για να αποδοκιμάσει την κυβέρνηση. «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» λέει το 21%. Εν τω μεταξύ το ποσοστό αυτών που δηλώνουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν ανέρχεται στο 75% και όπως εκτιμάται η απόφαση για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών με σταυροδοσία κι όχι με λίστα ενδέχεται να ενισχύσει περαιτέρω το ποσοστό της συμμετοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ Δημοσκόπηση Alco
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ