Αυτά είναι τα «αθώα» συμπτώματα που υποκρύπτουν σοβαρές ασθένειες - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα «αθώα» συμπτώματα που υποκρύπτουν σοβαρές ασθένειες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις περισσότερες φορές ένας πονοκέφαλος, είναι απλά ένας... πονοκέφαλος, που μπορεί να έχει προκληθεί από πολλούς παράγοντες.

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έξι φαινομενικά «αθώα» συμπτώματα που θα πρέπει να σας «κινητοποιήσουν».Άλλες φορές πάλι, ίσως είναι μία σοβαρή προειδοποίηση, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοήσουμε.

Συχνός πονοκέφαλος που δεν υποχωρεί

Ίσως πρόκειται για ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το αρτηριακό αυτό εξόγκωμα εμφανίζεται στο 5% των ανθρώπων και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο, σε σοβαρές περιπτώσεις ενδέχεται η διαφυγή του αίματος να πλημμυρίσει τον περιβάλλοντα ιστό, προκαλώντας διακοπή της παροχής οξυγόνου.

Έντονος οξύς πόνος όταν τα δόντια αγγίξουν κάτι παγωμένο

Το πιθανότερο είναι το νεύρο του δοντιού να έχει καταστραφεί. Σε αυτή την περίπτωση, τα βακτήρια του στόματος είναι δυνατόν να μολύνουν όχι μόνο το νεύρο, αλλά και το υπόλοιπο σώμα.

Πηγή: onmed.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πονοκέφαλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ