Οι Βρετανοί βλέπουν ακόμα τέρατα: Μετά τη Νέσι του Λοχ Νες έβγαλαν βίντεο με τον κροκόδειλο του Μπρίστολ [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Βρετανοί βλέπουν ακόμα τέρατα: Μετά τη Νέσι του Λοχ Νες έβγαλαν βίντεο με τον κροκόδειλο του Μπρίστολ [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ύπαρξη του περίφημου κροκόδειλου του Μπρίστολ υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους κάτοικοι των παρόχθιων περιοχών του ποταμού Αβον. Ετσι μετά τη Νέσι, το διάσημο τέρας του Λοχ Νες, ένα ακόμα «τέρας» ήρθε να πάρει τη θέση του στις ιστορίες των Βρετανών για περίεργα όντα που κολυμπούν στις λίμνες και τα ποτάμια τους.

Ο κροκόδειλος είχε γίνει για πρώτη αφορά αντιληπτός από έναν οδηγό λεωφορείου. Η μαρτυρία του θορύβησε τις αρχές που ξεκίνησαν πραγματικό κυνήγι για τον εντοπισμό του την περασμένη εβδομάδα.

Πάνω όμως που το θέμα πήγε να καταλαγιάσει, ήρθε μία δημοτική σύμβουλος να βάλει «νέα φωτιά» με βίντεο, το οποίο όπως ισχυρίζεται, δείχνει το ερπετό να κολυμπά στο ποτάμι. Επισημαίνει μάλιστα πως δεν πρόκειται για κάποιο κορμό δέντρου καθώς το ζώο φαίνεται να κινείται αντίθετα με τη ροή των υδάτων.

Όσο για το πως βρέθηκε ένας κροκόδειλος στα νερά του ποταμού Αβον, εκτιμάται ότι πιθανότατα προέρχεται από κάποιο περαστικό φορτηγό πλοίο...

Μέχρι στιγμής πάντως οι έρευνες για τον κροκόδειλο του Μπρίστολ είναι άκαρπες. Οι φήμες όμως και οι ιστορίες μέρα με τη μέρα φουντώνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπρίστολ κροκόδειλος River Avon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ