Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο της Κρήτης -14χρονος έπεσε σε κώμα από υπερβολική κατανάλωση ρακής - iefimerida.gr

Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο της Κρήτης -14χρονος έπεσε σε κώμα από υπερβολική κατανάλωση ρακής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόβλημα της αλόγιστης χρήσης αλκοόλ από ανήλικους έρχεται να καταδείξει το περιστατικό που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης στο σχολικό συγκρότημα Τάλως στο Ηράκλειο.Ενας 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητας ρακής στο σχολείο του.

Σε συναγερμό τέθηκαν αργά το απόγευμα οι διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά και η Πυροσβεστική, προκειμένου να μεταφερθεί έγκαίρως στο νοσοκομείο ένα ανήλικο αγόρι το οποίο είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα ρακής με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Ολα συνέβησαν όταν ο ίδιος με την παρέα του πήγαν στο σχολείο και άρχισαν να πίνουν. Σύμφωνα με το Flashnews.gr o 14χρονος λιποθύμησε από τη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, με αποτέλεσμα οι φίλοι του να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Την ίδια στιγμή, κλήθηκε και η Πυροσβεστική για να παραβιάσει μια κλειδωμένη σιδερένια πόρτα αίθουσας στην οποία ήταν ο ανήλικος, ο οποίος τελικά παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ βρισκόταν σε κώμα.

Ο νεαρός διεκομίσθη διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ και άμεσα εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων καθώς εκτιμάται πως έχει υποστεί σοβαρή δηλητηρίαση από την ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωσε.

Οπως αναφέρει το Flashnews.gr δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ρακή αλκοόλ σχολείο ανήλικος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ