Ζωντανεύει ξανά το «φλερτ» Τσίπρα και Δασκαλόπουλου: Τα λένε από κοντά την Πέμπτη - iefimerida.gr

Ζωντανεύει ξανά το «φλερτ» Τσίπρα και Δασκαλόπουλου: Τα λένε από κοντά την Πέμπτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να τα ξαναπούν από κοντά θα έχουν την Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, καθώς αμφότεροι θα παραστούν ως ομιλητές στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο με θέμα: «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας».

Η θεσμική επαφή των δύο ανδρών εγκαινιάστηκε τον περασμένο Μάιο, -όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ-και από τότε καλά ενημερωμένες πηγές επιβεβαιώνουν στο iefimerida.gr ότι το «φλερτ» μεταξύ τους παραμένει πράγματι ζωντανό.

Όπως εξηγεί το περιβάλλον του κ. Δασκαλόπουλου πρόκειται για «έναν ειλικρινή και καθαρό διάλογο με την εκάστοτε αξιωματική αντιπολίτευση» που στόχο έχει να σηματοδοτήσει τη δημιουργία «συνθηκών Εθνικής Συναίνεσης για την επαναβιομηχάνιση της χώρας».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται κατά την ομιλια του να επαναλάβει την πάγια θέση του κόμματος του για την «αναπροσαρμογή του αντι-αναπτυξιακού μνημονίου, αντιπαραθέτοντας ένα Έθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης».

Των ομιλιών θα προηγηθεί συζήτηση–στρογγυλό τραπέζι, την οποία συντονίζει ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου και στην οποία συμμετέχουν οι κκ. Άννυ Ποδηματά, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ, Προκόπης Παυλόπουλος βουλευτής ΝΔ, Θόδωρος Σκυλακάκης, ευρωβουλευτής - πρόεδρος του Κόμματος «ΔΡΑΣΗ» και Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ