Δεν μοιράζονται την μπύρα τους οι Καναδοί -Πήραν στο Σότσι ψυγείο με μπουκάλια, που ανοίγει μόνο με διαβατήριο [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεν μοιράζονται την μπύρα τους οι Καναδοί -Πήραν στο Σότσι ψυγείο με μπουκάλια, που ανοίγει μόνο με διαβατήριο [εικόνα]

Δεν μοιράζονται την μπύρα τους οι Καναδοί -Πήραν στο Σότσι ψυγείο με μπουκάλια π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλή είναι η βότκα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την μπύρα. Για τους Καναδούς τουλάχιστον, που δεν θέλουν να την αποχωριστούν με τίποτα. Αλλά ούτε και να τη μοιραστούν, αφού το ψυγείο που πήραν μαζί τους στο Σότσι, ανοίγει μόνο με διαβατήριο!

Προφανώς ήθελαν να είναι προετοιμασμένοι για τον πανηγυρισμό πολλών μεταλλίων. Γι' αυτό στο «στρατηγείο» της καναδικής ομάδας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, τοποθετήθηκε ένα ψυγείο με μπουκάλια μπύρας. Δεν μοιάζει, όμως, με τα συνηθισμένα.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα θυμίζει έλεγχο αεροδρομίου. Για να ανοίξει και να πάρει κανείς ένα μπουκάλι, σκανάρει το διαβατήριο του, επιβεβαιώνει την αυθεντικότητά του -και πάνω από όλα ότι είναι καναδικό- και μετά μπορεί να βάλει... χέρι στα μπουκάλια.

Δεν μοιράζονται την μπύρα τους οι Καναδοί -Πήραν στο Σότσι ψυγείο με μπουκάλια, που ανοίγει μόνο με διαβατήριο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ