Χωρίς συμπράξεις κατεβαίνει η ΔΗΜΑΡ στις περιφερειακές εκλογές -Ποια ονόματα είναι φαβορί - iefimerida.gr

Χωρίς συμπράξεις κατεβαίνει η ΔΗΜΑΡ στις περιφερειακές εκλογές -Ποια ονόματα είναι φαβορί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δικούς της υποψηφίους -χωρίς συμπράξεις με το ΠΑΣΟΚ ή τον ΣΥΡΙΖΑ- αναμένεται να κατέβει στις περιφερειακές εκλογές η ΔΗΜΑΡ, ακολουθώντας τη «μοναχική» τακτική των ευρωεκλογών, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Φώτης Κουβέλης πέρα από τη στρατηγική που θα ακολουθήσει, έχει καταλήξει στους περισσότερους υποψήφιους.

Από την περασμένη κιόλας εβδομάδα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό, -εκδηλώνοντας την επιθυμία να δει τον δημοφιλή βουλευτή να αναλαμβάνει τη διεκδίκηση της πρώτης περιφέρειας της χώρας-, δηλαδή της Αττικής. Ωστόσο, ο κ. Ψαριανός φέρεται να έχει αρνηθεί τη σχετική πρόταση, κάτι που σημαίνει πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα καταλήξει στον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος έχει ήδη «ανάψει τις μηχανές» της, χωρίς χρίσμα, όπως ο ίδιος λέει, προεκλογικής του εκστρατείας.

Στην Πελοπόννησο, είναι πολύ πιθανό να κατέβει ο καθηγητής και βουλευτής Γιάννης Πανούσης και στο στρατόπεδο της ΔΗΜΑΡ ελπίζουν πως ένα πρόσωπο κύρους όπως ο κ. Πανούσης μπορεί να «χτυπήσει» και τον νυν περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη. Ωστόσο, ακούγεται έντονα και το όνομα του Τάσου Αποστολόπουλου.

Τη μάχη για την περιφέρεια Κρήτης θα δώσει ο Αντώνης Ανηψητάκης( πρώην μέλος τη ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, ενώ όλα δείχνουν ότι η –εκ των διαφωνούντων- Δώρα Τσικαρδάνη θα διεκδικήσει τη Δυτική Μακεδονία.

Για την Ήπειρο ακούγεται το όνομα του τοπικού στελέχους Γιώργου Ζάψα, -που είναι υπεύθυνος της Περιφερειακής Οργάνωσης-, στην Κεντρική Μακεδονία έχει «κλειδώσει» ότι θα τεθεί υποψήφιος ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης, ενώ για την Ανατολική Μεδονία και Θράκη υπήρξαν κάποιες σκέψεις για στήριξη του Άρη Γιαννακίδη.

Στην Στερεά Ελλάδα τέλος, αναμένεται να επιστρατευθεί ο βουλευτής Ευβοίας και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ