Το νέο Subaru Legacy είναι φιλόδοξο και δεν το κρύβει - iefimerida.gr

Το νέο Subaru Legacy είναι φιλόδοξο και δεν το κρύβει

Το νέο Subaru Legacy είναι φιλόδοξο και δεν το κρύβει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ΗΠΑ είναι μια πολύ σημαντική αγορά για τη Subaru, η οποία ενισχύει τη θέση της με την παρουσία του νέου Legacy. Το οποίο ναι μεν δεν έχει αλλάξει πλαίσιο αλλά συνολικά εμφανίζεται αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς.

Από την τεχνολογία που ενσωματώνει, τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και τα διευρυμένα πακέτα εξοπλισμού μέχρι τους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Φυσικά το παρόν δηλώνουν τόσο η συμμετρική τετρακίνηση της ιαπωνικής εταιρείας (symmetrical AWD), όσο και οι κινητήρες boxer.

Ο πιο μεγάλος, ο εξακύλινδρος των 3.600 κυβικών αποδίδει 256 ίππους και κινεί την κορυφαία έκδοση του Legacy με την επωνυμία 3.6R Limited, ενώ στη βάση υπάρχει ο τετρακύλινδρος των 2.500 κυβικών και των 175 ίππων.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι ο μεγάλος boxer συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο CVT, που στον πιο μικρό είναι διαθέσιμο με επιπλέον χρέωση.

Το νέο Subaru Legacy είναι φιλόδοξο και δεν το κρύβει | iefimerida.gr 0
Το νέο Subaru Legacy είναι φιλόδοξο και δεν το κρύβει | iefimerida.gr 1
Το νέο Subaru Legacy είναι φιλόδοξο και δεν το κρύβει | iefimerida.gr 2
Το νέο Subaru Legacy είναι φιλόδοξο και δεν το κρύβει | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο κυβικά Subaru Legacy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ