Bloomberg: Ιδού ένα υγιές και φιλόδοξο υπόδειγμα επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής [βίντεο] - iefimerida.gr

Bloomberg: Ιδού ένα υγιές και φιλόδοξο υπόδειγμα επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία εποχή κρίσης, όπου ο κόσμος της επιχειρηματικότητας γνωρίζει ριζικές αλλαγές, δεν είναι λίγοι εκείνοι που, έχοντας «πιάσει» το πνεύμα των καιρών, επιδεικνύουν ευελιξία και πνεύμα καινοτομίας, αναπτύσσοντας νέα κερδοφόρα επιχειρηματικά μοντέλα.

Δύο τέτοιοι άνθρωποι είναι και το ζευγάρι, το οποίο επισκέφτηκε στη φάρμα τους στο Άμπερντιν της Σκωτίας, η ρεπόρτερ του Bloomberg, Άννα Έντουαρντς.

Εκεί, οι δύο κτηνοτρόφοι εκτρέφουν με τις υψηλότερες προδιαγραφές ζώα, το κρέας τον οποίων προορίζεται για γκουρμέ μπέργκερς και απαιτητικούς ουρανίσκους που δεν ικανοποιούνται με τις πρώτες ύλες «του συρμού» που έχουν κατακλύσει την αγορά.

Στόχος τους η ποιοτική ανάπτυξη και η κερδοφορία.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ