Από τη Δευτέρα σε λειτουργία η γραμμή του Προαστιακού Σταθμός Λαρίσης-Ανω Λιόσια -Αναλυτικά τα δρομολόγια - iefimerida.gr

Από τη Δευτέρα σε λειτουργία η γραμμή του Προαστιακού Σταθμός Λαρίσης-Ανω Λιόσια -Αναλυτικά τα δρομολόγια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα από το Σταθμό Λαρίσης, κάνοντας μια στάση για μετεπιβίβαση στα Ανω Λιόσια, θα μπορούν από τη Δευτέρα να ξεκινούν το «ταξίδι» τους προς το Αεροδρόμιο ή το Κιάτο όσοι Αθηναίοι μετακινούνται με τον προαστιακό προς τους προορισμούς αυτούς.

Από αύριο τίθεται σε λειτουργία η γραμμή του προαστιακού Σταθμός Λαρίσης -Ανω Λιόσια, κάτι το οποίο θα διευκολύνει τους επιβάτες για τις μετακινήσεις τους από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο ή το Κιάτο, με απλή μετεπιβίβαση στον σταθμό των Άνω Λιοσίων.

Αρχικά, θα εκτελούνται τέσσερα πρωινά δρομολόγια με ώρα αναχώρησης στις 06:00, 07:00, 08:00, 09:00 και τρία απογευματινά με ώρα αναχώρησης στις 15:00, 16:00, 17:00 από τον σταθμό Αθηνών (Στ. Λαρίσης) και θα έχουν τελικό προορισμό τον σταθμό των Ανω Λιοσίων με ενδιάμεση στάση μόνο στον σταθμό των Αγίων Αναργύρων.

Αντίστοιχα, θα εκτελούνται και τα δρομολόγια από τον σταθμό των Ανω Λιοσίων στις 06:30, 07:30, 08:30, 09:30, 15:30, 16:30 και 17:30 προς τον Σταθμό Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης) με ενδιάμεση στάση μόνο στον σταθμό των Αγίων Αναργύρων.

Σύντομα οι στάσεις και τα δρομολόγια του προαστιακού θα επεκταθούν.

Οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις των δρομολογίων στον σταθμό των Ανω Λιοσίων θα ανταποκρίνονται με τα αντίστοιχα δρομολόγια προς το Κιάτο και προς το Αεροδρόμιο.

Οι επιβάτες θα μπορούν στα Άνω Λιόσια να μετεπιβιβάζονται σε αμαξοστοιχίες με προορισμό το Κιάτο και το αεροδρόμιο.

Διαβάστε αναλυτικά τα δρομολόγια πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ