Με 5άρα πέρασε από την Βέροια ο Ολυμπιακός -«Μαέστρος» των «ερυθρολεύκων» ο Τσόρι Ντομίνγκεζ - iefimerida.gr

Με 5άρα πέρασε από την Βέροια ο Ολυμπιακός -«Μαέστρος» των «ερυθρολεύκων» ο Τσόρι Ντομίνγκεζ

tsori
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πέντε γκολ -όλα στο β' ημίχρονο- φιλοδώρησε τη Βέροια ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας ακάθεκτος την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκες, που έκανε τα πάντα στο γήπεδο: Πέτυχε ένα γκολ (59') και δημιούργησε άλλα τρία με εκτελεστές τους Πέρες (69'), Ολαϊτάν (70') και Μανιάτη (85'). Ο Ολαϊτάν διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό σκορ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής ο Εργοτέλης πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Πλατανιά με σκόρερ τον «συνήθη ύποπτο» Διαμαντάκο, ενώ στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική του κατάσταση επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης και για πρώτη φορά βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς με 25 βαθμούς ανέβηκε στη 13η θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ