Λαφαζάνης: Δεν έκανα καμία επίθεση στην ηγεσία της Κουμουνδούρου -Δεν συμπράττω με μνημονιακά στελέχη ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Δεν έκανα καμία επίθεση στην ηγεσία της Κουμουνδούρου -Δεν συμπράττω με μνημονιακά στελέχη ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kαμία επίθεση δεν έκανα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, «διαρρηγνύει τα ιμάτιά του» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτηρίζοντας ως παντελώς ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Την ίδια στιγμή κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς αναφορά στην περίπτωση Βουδούρη, επαναλαμβάνει την αντίθεσή του για το ενδεχόμενο συνεργασίας «με μνημονιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ».

Αντίθετα με αυτό που γράφτηκε, υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, αυτό που είπα είναι ότι χρειάζεται ακόμα βαθύτερη και ουσιαστικότερη επεξεργασία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες μέρες , πράγμα άλλωστε που επιχειρεί οργανωμένα το κόμμα μας.

Δεν έκανα καμιά απολύτως επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφεται, αντίθετα, τόνισα θετικά ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη χωρίς κανένα εφησυχασμό και καμιά υποχώρηση στους αντιπάλους, ενώ υπογράμμισα για άλλη μια φορά την πάγια Συνεδριακή θέση του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν πρόκειται να συμπράξουμε με μνημονιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζει στη δήλωσή του για το θέμα το κ. Λαφαζάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ