Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν, υπό όρους, τον Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - iefimerida.gr

Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν, υπό όρους, τον Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υποψηφιότητα του δημιούργησε σάλο εντός της ΝΔ, μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό να διαγραφεί από το κόμμα. Πάντως, επί του παρόντος κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, ενώ η κάθοδός του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το σίριαλ, όμως, φαίνεται πως έχει και συνέχεια.

Την στήριξή τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, στο βαθμό που θα καταθέσει την κομματική του ταυτότητα ως μέλος της ΝΔ και θα παραμείνει σταθερός σε δηλώσεις του κατά των πολιτικών που απορρέουν από το μνημόνιο, εκφράζουν, με δήλωση του εκπροσώπου τους Τέρενς Κουίκ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
«Οι μάσκες πέφτουν. Ανακοινώνονται οι εκλεκτοί της Ν.Δ. για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας με το προσωπείο του δήθεν ανεξάρτητου Γιάννη Ιωαννίδη.
Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε σταθεροί στις αρχές μας και θα στηρίξουμε Απόστολο Τζιτζικώστα, εφ' όσον τις σεβαστεί, καταθέτοντας την κομματική του ταυτότητα και παραμείνει συνεπής στις δηλώσεις του κατά των μνημονίων και των μνημονιακών πολιτικών» καταλήγουν οι ΑΝ.ΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ