Αυτοί οι αγώνες ήταν πάντα λίγο gay λέει ο Καναδάς στον Πούτιν και του δείχνει τι εννοεί – Εκατομμύρια σπεύδουν να το δουν στο youtube [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτοί οι αγώνες ήταν πάντα λίγο gay λέει ο Καναδάς στον Πούτιν και του δείχνει τι εννοεί – Εκατομμύρια σπεύδουν να το δουν στο youtube [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, είναι μια μηχανική κλασική κίνηση στο luge . Ομως με την κατάλληλη μουσική, αργή κίνηση και την φόρτιση που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Πούτιν και της Ρωσικη κυβέρνησης για τους ομοφυλόφιλους, αυτό το βίντεο του Καναδικού Ινστιτούτου διαφορετικότητας έχει βάλει φωτιά στο διαδίκτυο.

Το μήνυμα που τρέχει είναι «Οι αγώνες ήταν πάντα λίγο gay. Ας τους κρατήσουμε έτσι». Το τραγούδι των Human League Don't you want me baby δημιουργεί το τέλειο κλικ που θέλει κανείς να το δει ξανά και ξανά όπως δείχνουν τα 2.730.000 χτυπήματα σε περίπου 4 μέρες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ