To Mέγαρο Μαξίμου πιέζει την Ελενα Ράπτη να είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

To Mέγαρο Μαξίμου πιέζει την Ελενα Ράπτη να είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις εντάσεις που πυροδότησαν οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ερήμην του Μαξίμου και με δεδομένη τη μεγάλη δυναμική που έχει ο Γιάννης Μπουτάρης, η ΝΔ φαίνεται να πιέζει τώρα την γοητευτική και έμπειρη περί τα διοικητικά Ελενα Ράπτη να είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αυτοπροτάθηκε για τον δήμο...

Σύμφωνα με την Καθημερινή, με την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα εκτός συζήτησης «η Ν.Δ. αναζητεί υποψήφιο που θα σταθεί απέναντι στον κ. Γ. Μπουτάρη, με τις πιέσεις να ασκούνται προς την πλευρά της βουλευτού κ. Ελενας Ράπτη, η οποία πάντως δεν εμφανίζεται ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη με την προοπτική. Στο ζήτημα του Δήμου παρενέβη χθες και ο έκπτωτος περιφερειάρχης κ. Παν. Ψωμιάδης, αυτοπρο-τεινόμενος: «Εάν η Ν.Δ. πραγματικά ήθελε να κερδίσει με σιγουριά τον Δήμο Θεσσαλονίκης είχε νικητή: τον Παναγιώτη Ψωμιάδη...».

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να καταλήξει εντός των προσεχών 24 ωρών στα ονόματα για τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες της χώρας, με το όνομα του Αρη Σπηλιωτόπουλου να κερδίζει έδαφος ως πιθανός υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ