Σαμαράς: H ανεργία πίσω από την άνοδο της Χρυσής Αυγής -Οσοι την ψηφίζουν το κάνουν για να τιμωρήσουν - iefimerida.gr

Σαμαράς: H ανεργία πίσω από την άνοδο της Χρυσής Αυγής -Οσοι την ψηφίζουν το κάνουν για να τιμωρήσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση ότι η χώρα ξαναβρίσκει το δρόμο της μπαίνοντας σιγά σιγά σε τροχιά ανάκαμψης εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο συνέδριο «Τολμήστε για τη Δημοκρατία». Στην παρέμβασή του ο Πρωθυπουργός συνέδεσε εξάλλου την άνοδο της Χρυσής Αυγής με την ανεργία, καθώς όπως είπε, όσοι ψηφίζουν τη ΧΑ το κάνουν για να τιμωρήσουν.

Η χώρα, τόνισε ο Πρωθυπουρός, ξαναβρίσκει το δρόμο της. Ξαναπαίρνει τη μοίρα της στα χέρια της. Μπαίνει στην ανάκαμψη και θεραπεύει σιγά-σιγά τις αδικίες που υπέστη ο πολίτης και αυτό το καταφέρνουμε γιατί πιστέψαμε στον εαυτό μας. Πιστέψαμε στην Ευρώπη. Πιστέψαμε στη Δημοκρατία που δεν υπέκυψε στις σειρήνες του λαϊκισμού, αλλά και στις πιέσεις του εξτρεμισμού.

Ερωτηθείς αν η Δημοκρατία κινδυνεύει από την άνοδο της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως δεν υπάρχουν Έλληνες που συμμορφώνονται με τις αρχές του ναζισμού για να συμπληρώσει πως όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή το κάνουν για να τιμωρήσουν, κυρίως για την ανεργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ