Ο ηλικιωμένος Μπιλ Κόσμπι βγάζει τους σκελετούς από την ντουλάπα -Ο 77χρονος κωμικός ελπίζει να σαρώσει ξανά - iefimerida.gr

Ο ηλικιωμένος Μπιλ Κόσμπι βγάζει τους σκελετούς από την ντουλάπα -Ο 77χρονος κωμικός ελπίζει να σαρώσει ξανά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 77 του χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση φιλοδοξώντας να επαναλάβει τη μεγάλη επιτυχία που είχε κάνει πριν από περίπου τρεις δεκαετίες. Ο λόγος για έναν από τους πιο αγαπητούς στο ευρύ κοινό αμερικανούς κωμικούς, τον Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος, αν όλα πάνε καλά, θα πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμική σειρά του NBC.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νέα δουλειά του πρωταγωνιστή τού «The Cosby Show» (που είχε παρουσιαστεί πάλι από το NBC) θα βασίζεται στη δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή της ιστορικής πλέον σειράς: αν τότε ο Κόσμπι ήταν ο πάτερ φαμίλιας μιας αφροαμερικανικής οικογένειας, σήμερα θα είναι ο πατριάρχης μιας multi ethnic οικογένειας με πολλά μέλη και πολλά μπλεξίματα, με το κοινό να τον παρακολουθεί να δίνει λύσεις ή να περιπλέκει περισσότερο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Αλλες λεπτομέρειες, σύμφωνα με το Βήμα, δεν έχουν γίνει γνωστές πέραν του ότι στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημά του ο κωμικός θα συνεργαστεί ξανά με τον Τομ Βέρνερ, παραγωγό του «The Cosby Show».

Ο ίδιος ο Κόσμπι έκανε λόγο για μια κωμωδία όπου θα υπάρχουν γονείς που αγαπιούνται, παιδιά που σέβονται τους γονείς τους αλλά κυρίως άνθρωποι που κάνουν λάθη... Και δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να ψυχαγωγήσει το κοινό του, καθώς «όσων χρόνων κι αν είσαι, το αστείο δεν παύει να είναι αστείο», όπως έχει ο ίδιος δηλώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBC Μπιλ Κόσμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ