Η τέχνη ξεκινά από την οδό Μελανθίου -Θεατρική παράσταση στο Γκάζι κάνει έκπτωση σε ποδηλάτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τέχνη ξεκινά από την οδό Μελανθίου -Θεατρική παράσταση στο Γκάζι κάνει έκπτωση σε ποδηλάτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διπλά στον κήπο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στου Ψυρρή, βρίσκεται η οδός Μελανθίου, εκεί όπου το «Ασήμι», δίνει πνοή στη φωνή της νεολαίας προμηθεύοντας χρώματα για γκράφιτι τα τελευταία επτά χρόνια.

Εκεί λειτουργεί και το πολύχρωμο «VCA» ποδηλατάδικο, όπου μπορεί κάποιος να μετατρέψει το ποδήλατο του σε έργο τέχνης με τα ιδιαίτερα αξεσουάρ του καταστήματος, που διατηρεί ο Ουαλός Γκάρεθ Τζόουνς μαζί με το πρώτο cycling καφέ της Αθήνας, το ξακουστό «Handle Bar».

Εκεί όμως βρεθήκαμε κι εμείς πριν λίγες ημέρες, βλέποντας τους περαστικούς να χαζεύουν με τα smart phones ανά χείρας και να απαθανατίζουν 8 «τρελούς» μασκαρεμένους, πάνω στα ποδήλατα του VCA, να φωτογραφίζονται. Αυτό σκεφτήκαμε στην αρχή βλέποντας αυτή την Halloween ατμόσφαιρα, μέχρι που ρωτήσαμε και μάθαμε, ότι αυτοί οι dark τύπου δεν ήταν άλλοι από τους λίγο πολύ γνωστούς-αγνώστους «W.T.F-ACT». Νεοεισερχόμενοι στα θεατρικά δρώμενα της πόλης, παρουσιάζουν φέτος μία ιδιαίτερη παράσταση την «Κούκλα της Βιτρίνας» που έχει ήδη συζητηθεί.

Καβάλησαν λοιπόν τα ποδήλατα, φορώντας τα θεατρικά τους κοστούμια και το πιο σκοτεινό μακιγιάζ τους και μας προκαλούν σε μία ακροβασία γέλιου και θλίψης όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η παράσταση τους. Το μήνυμα τους ένα: Πάμε θέατρο με τα ποδήλατα! Υπέρμαχοι της ποδηλασίας, μας προσκαλούν και αυτοί, με τη φωνή της τέχνης, να πάρουμε όλοι τα ποδήλατα μας στο κέντρο της Αθήνας. Και αν το κάνουμε θα μας ανταμείψουν κιόλας, γιατί εκτός από καλλιτέχνες είναι και large τύποι.

Η τέχνη ξεκινά από την οδό Μελανθίου -Θεατρική παράσταση στο Γκάζι κάνει έκπτωση σε ποδηλάτες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο VCA και στο Handle Bar υπάρχουν ειδικά κουπόνια που προσφέρουν μειωμένη είσοδο στην παράσταση σε όλους τους ποδηλάτες! Που θα τους βρείτε;

Μα φυσικά στο Γκάζι, στο νέο στολίδι της περιοχής που φέρει το όνομα «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού» επί της Ιεράς Οδού & Χαλκιδικής 83 (τηλ. επικοινωνίας 211-0121686).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VCA W.T.F-ACT Handle Bar Κούκλα της Βιτρίνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ