Καρέ-καρέ η άγρια δολοφονία ενός άνδρα από στρατιώτες -Εδεσαν το πτώμα σε φορτηγάκι [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ η άγρια δολοφονία ενός άνδρα από στρατιώτες -Εδεσαν το πτώμα σε φορτηγάκι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που έχει καταγράψει καρέ-καρέ την άγρια δολοφονία ενός άνδρα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίσημη τελετή για την επανασύσταση των ενόπλων δυνάμεων της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν ομάδα στρατιωτών μαχαίρωσε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε προσχωρήσει στις τάξεις των ισλαμιστών ανταρτών.

Στη συνέχεια έδεσαν το πτώμα σε ένα φορτηγάκι και το περιέφεραν στους δρόμους της πρωτεύουσας Μπανγκουί.

Λίγα λεπτά μόλις νωρίτερα, η μεταβατική πρόεδρος της χώρας, Κατρίν Σαμπά Πανζά στην ομιλία της κάλεσε τους άνδρες που αποχώρησαν από το στράτευμα, αφότου οι αντάρτες Σελέκα βρέθηκαν στην εξουσία, να καταταγούν εκ νέου. Μάλιστα, στην ομιλία της απηύθυνε έκκληση για την αποκατάσταση της τάξης.«Σε διάστημα ενός μήνα θα ήθελα ολόκληρη η χώρα να είναι ασφαλής. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Προειδοποιώ τους ταραξίες που συνεχίζουν την αιματοχυσία στη χώρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κατρίν Σαμπά Πανζά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ