Ο σεναριογράφος που βρήκε το πτώμα του Φίλιπ Σέιμουρ Χοφμαν δηλώνει εραστής του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο σεναριογράφος που βρήκε το πτώμα του Φίλιπ Σέιμουρ Χοφμαν δηλώνει εραστής του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καταλαγιάσει το σοκ από τον τραγικό θάνατο του Ορκαρικού ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Μπαρ Κατζ προκαλεί σοκ με τους ισχυρισμούς του ότι ήταν εκείνος που βρήκε το άψυχο σώμα του 46χρονου λέγοντας ότι οι δυο τους υπήρξαν εραστές.

Μάλιστα δηλώνει ότι πέρασαν μαζί την νύχτα πριν πεθάνει. Ομολογεί επίσης ότι τον είδε να κάνει χρήση ηρωίνης μπροστά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του National Enquirer, ο Κατζ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ημασταν εραστές. Είχαμε σχέση. Βέβαια, αν και ήξερα ότι παίρνει ναρκωτικά, δεν είχα καταλάβει πόσο βαρύς ήταν ο εθισμός του. Σχεδιάζαμε μάλιστα να πάμε μαζί στο Super Bowl, και να περάσουμε όμορφα την Κυριακή μας».

Φίλοι πάντως του άτυχου ηθοποιού αναφέρουν ότι ο Χόφμαν το τελευταίο διάστημα μετά το χωρισμό του από σύντροφο του και μητέρα των παιδιών του, είχε μπερδευτεί ως προς τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Ο σεναριογράφος που βρήκε το πτώμα του Φίλιπ Σέιμουρ Χοφμαν δηλώνει εραστής του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο σεναριογράφος που βρήκε το πτώμα του Φίλιπ Σέιμουρ Χοφμαν δηλώνει εραστής του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ