Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού -Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα - iefimerida.gr

Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού -Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις νεαρούς καταγγέλλει ότι έπεσε μία 20χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Όλα άρχισαν από μία διαδικτυακή γνωριμία στο facebook.

Η κοπέλα συζητούσε για καιρό με έναν νεαρό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και μετά από λίγο καιρό πείστηκε να τον συναντήσει.

Το ραντεβού κλείστηκε σε ένα διαμέρισμα όπου όπως της είπε ο νεαρός, θα ήταν κι άλλα άτομα.

Η φοιτήτρια πήγε στο σπίτι ωστόσο ενώ διασκέδαζε με την υπόλοιπη παρέα, απ' ό,τι φαίνεται της έριξαν κάποια ουσία στο ποτό της με αποτέλεσμα να αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, τη βίασαν τέσσερα άτομα, παρουσία μάλιστα μία άλλης γυναίκας.

Από πληροφορίες προκύπτει ότι η ουσία που της χορήγησαν είναι γνωστή ως «μιάου-μιάου» και διακινείται κυρίως μέσω διαδικτύου, ενώ κάνει θραύση σε νυχτερινά μαγαζιά στο εξωτερικό.

Η 20χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ κατάφερε να εντοπίσει τους φερόμενους ως βιαστές της στο facebook. Οι τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ