Xώρισε η Εμυ Λιβανίου -Τι έγινε ο πρώην σύζυγός της [εικόνες] - iefimerida.gr

Xώρισε η Εμυ Λιβανίου -Τι έγινε ο πρώην σύζυγός της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παντρεμένη με τον Αντώνη Λιβάνιο, επικεφαλής συμβουλευτικής εταιρείας και πάλαι ποτέ στέλεχος της ΝΔ, ήταν η πρώην τηλεπαρουσιάστρια Εμυ Λιβανίου.


Στην τηλεοπτική παρέα των Καρντάσιανς βρέθηκε η Έμυ Λιβανίου και μίλησε -για πρώτη φορά με ειλικρίνεια- για το τέλος του γάμου της και για το δύσκολο διαζύγιό της.


«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διαζύγιο. Δεν είχε καμία σχέση με τα λαμπερά που βλέπω, τα κοινή συναινέσει. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους.
Μεγαλώνω τα παιδιά μου μόνη μου, ο μπαμπάς τους είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Είμαι μάνα και πατέρας. Και αυτό δεν μου έδωσε τη δύναμη να δώσω καμία συνέντευξη. Και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την διακριτική στάση που κράτησαν».

Ο Αντώνης Λιβάνιος, πρώην σύζυγος της τηλεπαρουσιάστριας Έμυς Λιβανίου, είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της Energy Stream CMG GmbH, μιας διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας με έδρα τη Φρανκφούρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ