Απέραντη συγκίνηση στο Διαδίκτυο -Το βίντεο «δώρο» καρκινοπαθή πατέρα στην 11 μηνών κόρη του [βίντεο] - iefimerida.gr

Απέραντη συγκίνηση στο Διαδίκτυο -Το βίντεο «δώρο» καρκινοπαθή πατέρα στην 11 μηνών κόρη του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέραντη συγκίνηση σκορπά στο Διαδίκτυο το βίντεο με την τελευταία εξομολόγηση ενός 27χρονου στην 11 μηνών κόρη του, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην Ουάσινγκτον, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Στο βίντεο, «δώρο» στην κόρη του, ο Νικ Μανιότι δηλώνει ευλογημένος για όσα πρόλαβε να ζήσει και εξηγεί ότι η χριστιανική του πίστη είναι αυτή που τον βοήθησε να μη φοβάται το θάνατο και πως ξέρει ότι ο Θεός θα συνεχίσει να φροντίζει την κόρη του, καθώς θα μεγαλώνει χωρίς αυτόν. «Ξέρω ότι μόλις φύγω, ο Θεός θα είναι ο πατέρας της, Αυτός θα αναλάβει να την φροντίζει, Αυτός θα την προστατεύει και θα την παρακολουθεί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το βίντεο ελήφθη το Νοέμβριο, δηλαδή δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή. Το βίντεο του 27χρονου πατέρα, άγγιξε τις καρδιές πολλών ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι τον περιέγραψαν ως έναν «θαρραλέο», «ευλογημένο» και «απίστευτο» άνθρωπο.

Ο Μανιότι πέθανε στις 7 Ιανουαρίου μετά την άνιση μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου, το βλεννώδες αδενοκαρκίνωμα, που χτύπησε αρχικά το παχύ έντερο και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την κοιλιακή του χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πατέρας κόρη διαδίκτυο Νικ Μανιότι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ