Βρέθηκε χειροβομβίδα σε θαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας - iefimerida.gr

Βρέθηκε χειροβομβίδα σε θαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λιμενική Αρχή Γλυφάδας ενημερώθηκε, χθες το μεσημέρι, ότι στη θαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας, κοντά στην ακτογραμμή, βρέθηκε από ιδιώτη μία χειροβομβίδα αμυντικού τύπου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε καλή κατάσταση.

Μετά τον αποκλεισμό του χώρου από στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής και της ΕΛ.ΑΣ., πυροτεχνουργοί του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. απομάκρυναν με ασφάλεια την χειροβομβίδα.

Στη συνέχεια από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ελέγχθηκε υποβρυχίως η θαλάσσια περιοχή για τυχόν περαιτέρω ευρήματα με αρνητικά αποτελέσματα.

Από τη Λιμενική Αρχή Γλυφάδας ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΔΥΒ για αποστολή αρμόδιου κλιμακίου ώστε να παραλάβει το πυρομαχικό υλικό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ