Iσόβια στον 36χρονο δολοφόνο από την Αρτα που τεμάχισε και έβρασε το θύμα του - iefimerida.gr

Iσόβια στον 36χρονο δολοφόνο από την Αρτα που τεμάχισε και έβρασε το θύμα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 36χρονος από τους Κεραμάτες της Άρτας, ο οποίος πριν από ένα χρόνο, σκότωσε έναν 48χρονο από την Φιλιππιάδα και στη συνέχεια για να εξαφανίσει τα ίχνη του τον τεμάχισε, έβρασε τα μέλη του και τα πέταξε σε βόθρο.

Συγκεκριμένα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων τού επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 3,5 χρόνων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε και μια 26χρονη φίλη του, στην οποία το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 ετών, για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Κατά την πολύωρη ακροαματική διαδικασία η οποία άρχισε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα, το ακροατήριο πάγωσε από τις αποκαλύψεις για το ασύλληπτης βιαιότητας έγκλημα.

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2013 το θύμα εξαφανίστηκε από το σπίτι του και δύο εβδομάδες αργότερα ο 36χρονος δράστης ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα μετά από καυγά για υπόθεση ναρκωτικών. Στην συνέχεια, όπως ομολόγησε, για να εξαφανίσει τα ίχνη του θύματος, τεμάχισε τον 48χρονο, έβρασε τα μέλη και στο τέλος τα πέταξε στο βόθρο του σπιτιού του και τον ποταμό Άραχθο.

Ο δράστης είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν την Δικαιοσύνη για υποθέσεις ναρκωτικών και οπλοκατοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ