Ο κατεργάρης σκύλος που έκανε κομματάκια την πανάκριβη Aston Martin του αφεντικού του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο κατεργάρης σκύλος που έκανε κομματάκια την πανάκριβη Aston Martin του αφεντικού του [εικόνες]

Ο σκύλος που μετέτρεψε την Aston Martin του αφεντικού του σε παιχνίδι για τα...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν αγόραζε το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του ο Ρόιστον Γκρίμστεντ, ένας άνθρωπος με ιδιαίτερο πάθος για τους τέσσερις τροχούς, αποκλείεται να είχε υπολογίσει το τρόπο που θα του συμπεριφερόταν ο αγαπημένος του σκύλος.

Ετσι, όταν μια μέρα γύρισε αμέριμνος σπίτι του ο 43χρονος Βρετανός, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Η πανάκριβη Aston Martin, ένα αμάξι αξίας περίπου εκατό χιλιάδων ευρώ, είχε... μετατραπεί σε παιχνίδι για τα δυνατά δόντια του κυνηγετικού σκύλου του. Η λαμαρίνα πάνω από τη δεξιά μπροστινή ρόδα είχε πραγματικά εξαφανιστεί.

Η πρώτη σκέψη του άτυχου Βρετανού, μόλις είδε τα κομμάτια του αμαξιού του, ήταν πως κάποιο πουλί είχε πέσει θύμα του κατοικίδιου του με αποτέλεσμα τα φτερά του να έχουν καλύψει το χώρο γύρω από τη ρόδα του αμαξιού. Πηγαίνοντας όμως πιο κοντά, κατάλαβε ότι το θύμα των δονιτών του σκύλου του ήταν το... ίδιο του το αμάξι.

Η ζημιά που προκάλεσε το κυνηγετικό σκυλί στην Aston Martin θα κοστίσει στο αφεντικό του πάνω από 3.500 ευρώ. Ωστόσο, η αντίδραση του ιδιοκτήτη του...ατίθασου σκύλου ήταν ιδιαίτερα ήρεμη. Οπως παραδέχτηκε ο ίδιος: «Οταν κατάλαβα τί είχε συμβεί απλά γέλασα. Μπορεί να είχε καταφέρει να μασήσει ένα μεγάλο μέρος του αμαξιού, όμως τί άλλο μπορούσα να κάνω; Το καλό είναι πως κατάλαβε το λάθος της κατευθείαν και αυτό φάνηκε από το τρόπο που με κοίταζε.»

Δείτε σε φωτογραφίες το... μασημένο αμάξι αλλά και τον άτακτο σκύλο που προκάλεσε τη ζημιά:

Ο κατεργάρης σκύλος που έκανε κομματάκια την πανάκριβη Aston Martin του αφεντικού του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο κατεργάρης σκύλος που έκανε κομματάκια την πανάκριβη Aston Martin του αφεντικού του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ