Πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο από το Instagram των άλλων στο κινητό σας [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο από το Instagram των άλλων στο κινητό σας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Instagram αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές, που όμως στο κατέβασμα κάποιας φωτογραφίας μπορεί να αποδειχτεί μπελάς. Οχι πια.

Χαρη στην εφαρμογή EasyDownloader, πλέον, μπορεί ο καθένας να κατεβάσει στην Android συσκευή του, οποιαδήποτε φωτογραφία θέλει. Το digitallife εξηγεί τη διαδικασία:

Το μόνο που χρειάζεται είναι πρώτα να εγκαταστήσεις το Instagram και στη συνέχεια το EasyDownloader. Το ανάποδο δεν θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά την εγκατάσταση του EasyDownloader, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει -μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής- την επιλογή «Download Mode» και ύστερα να μεταφερθεί γρήγορα στην εφαρμογή Instagram, από το εικονίδιο στο πάνω μέρος της εφαρμογής.

Αφού εντοπίσει κάποια φωτογραφία ή βίντεο που του αρέσει, από λογαριασμό ο οποίος δεν έχει ορίσει ιδιωτικό το περιεχόμενο του, μπορεί να κάνει κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες κάτω από τη φωτογραφία ή το βίντεο και να επιλέξει «Copy Share URL». Αυτόματα, η εφαρμογή EasyDownloader θα κάνει download το περιεχόμενο στο φάκελο Pictures, αν πρόκειται για φωτογραφία, και στο φάκελο Movies, αν πρόκειται για βίντεο.

Φυσικά, η εφαρμογή αναφέρει πως δεν συνιστά στους χρήστες να κατεβάζουν το περιεχόμενο άλλων χρηστών, ώστε να το ανεβάζουν στη συνέχεια στο δικό τους λογαριασμό. Αλλωστε, το περιεχόμενο (φωτογραφίες και βίντεο) ενός Instagram λογαριασμού φυλάσσεται από πνευματικά δικαιώματα, τα οποία ανήκουν στον ιδιοκτήτη του περιεχομένου και μόνο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τη διαδικασία χρήσης της εφαρμογής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινητό φωτογραφίες instagram κατέβασμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ