Τα ζώδια της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Από χτες η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και εσείς οι Κριοί είστε αρκετά παρορμητικοί, δυναμικοί αλλά και βιαστικοί. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 14 Απριλίου, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα, αλλά προσέχετε και την ένταση είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο, η οποία δεν θα λείπει. Αποδεχθείτε προσκλήσεις, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Απριλίου, και συζητήστε πλέον ένα επαγγελματικό θέμα, το οποίο θα μπορούσε να πάρει μια νέα τροπή. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς δείχνει ότι μπορεί να γίνονται παρασκηνιακές κινήσεις, οι οποίες θα είναι σημαντικές και οι οποίες θα σας εκθέσουν. Αν εσείς θέλετε να ρυθμίσετε κάτι παρασκηνιακά, κάντε το τώρα, γιατί στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και δεν θα μπορέσετε. Αποφύγετε να ρυθμίσετε θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Απριλίου, γιατί δεν ήρθε ακόμη ο καιρός να ρυθμιστούν. Φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Απριλίου.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Μαΐου έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, κάνετε ταξίδια, ενώ η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή. Ωστόσο, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας φορτίζει ή να μην είναι ακριβώς όπως θα το θέλατε.. Φίλοι σας βοηθούν, αν είστε γεννημένοι 22-24 Απριλίου, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως να μην συμμερίζονται τις δικές σας απόψεις. Γενικότερα, περιμένετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, στα οποία ίσως είναι αναμεμειγμένοι και φίλοι ή αδέλφια σας. Πάντως δεν έχει έρθει η ώρα για να εισπράξετε τα οφέλη που θα μπορούσε να έχει μια τέτοια κατάσταση εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Μαΐου. Όμως αυτό θα πραγματοποιηθεί, ιδιαίτερα τον άλλο μήνα. Προσέχετε την υγεία σας και τις σχέσεις σας, αν είστε γεννημένοι μετά τις 14 Μαΐου, αφού ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί μια κατάσταση, η οποία πολλές φορές μπορεί να σας απομακρύνει από το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, να σας φορτίζει ή να σας δυσκολεύει. Ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην διαρραγούν σχέσεις ή συνεργασίες. Ακόμα αν υπάρχουν προβλήματα στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, θα πρέπει να τους βοηθήσετε. Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να συζητήσετε ένα οικονομικό θέμα που αφορά είτε τα παιδιά είτε αγαπημένα σας πρόσωπα και στο οποίο μπορεί να σας βοηθήσουν φίλοι. Αν είστε γεννημένοι 23-25 Απριλίου, αν είστε καλλιτέχνες, μπορεί να κάνετε θαύματα αυτόν τον καιρό, δημιουργώντας νέα δεδομένα τα οποία μάλιστα θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Υπογράψτε συμβόλαια και συμφωνίες τώρα και όχι προς το τέλος της εβδομάδας. Ό,τι σας αφορά και έχει σχέση με τα παραπάνω θέματα θα πρέπει να τα ρυθμίσετε τώρα, καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σε λίγο και θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ανεπιθύμητες καθυστερήσεις.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους σήμερα είναι μια μέρα, κατά την οποία η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη, θα δείτε φίλους και αγαπημένους ανθρώπους. Πολλές φορές θα έχετε διλήμματα ανάμεσα στην κοινωνική σας ζωή και στους αγαπημένους σας, έτσι μπορεί να περάσετε μια δύσκολη μέρα, γιατί δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε, αν πρέπει να πάτε από δω ή από κεί. Πολλοί θα πάρετε δώρα, τα οποία θα προέρχονται από αγαπημένα σας πρόσωπα ή θα δείτε να προωθείται ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο ήταν μπλοκαρισμένο. Ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, νομικές υποθέσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι 5-6 Ιουνίου. Όμως αν είστε γεννημένοι γύρω στις 24-25 Μαΐου, υπάρχει μια παραπλάνηση, ένα λάθος, κάτι το οποίο δεν είναι αληθινό. Έτσι, λοιπόν θα πρέπει να προσέξετε, είτε σκάνδαλο είναι αυτό είτε χαρτιά τα οποία χάνονται ακόμα και εξαπατήσεις. Στον εργασιακό σας χώρο αυτό τον καιρό είστε αρκετά επιβεβαρυμένοι, χρειάζεστε λοιπόν ξεκούραση. Οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει στην οικογένεια σας δεν θα πρέπει να το μεταφέρετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως υπάρχει μια σύγχυση και ένα μπέρδεμα μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών καταστάσεων. Γενικότερα, η συναισθηματική σας ζωή τώρα προχωράει. Κάπου ήταν μπλοκαρισμένα τα συναισθήματά σας και οι αποφάσεις σας πάνω στην συναισθηματική ζωή, αλλά τώρα ανοίγεται ένας νέος δρόμος.

Καρκίνος

Εσάς τους Καρκίνους σήμερα σας απασχολεί άμεσα η επαγγελματική σας ζωή. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να αναμίξετε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 17 Ιουλίου, αφού υπάρχει αρκετή ένταση. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα που θα μπορούσαν συμβούν λόγω βιασύνης. Αντίθετα, η Αφροδίτη, που κινείται πλέον σε ορθή πορεία, θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Ιουλίου. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται τώρα ότι προχωράει. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς ανοίγει εξαιρετικούς δρόμους για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 25-27 Ιουνίου. Να ξέρετε ότι έχετε διαίσθηση ιδιαίτερη, έχετε ευχάριστα μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα. Αν θέλετε να τελειώσετε μια δουλειά που έχει σχέση με οικονομικά, με ταξίδια και γενικότερα με συμβόλαια, συμφωνίες, θα πρέπει να την τελειώσετε τώρα και όχι στο τέλος της εβδομάδας, που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και θα μπορούσε να φέρει καθυστερήσεις. Βεβαιωθείτε όμως ότι όλα αυτά που κάνετε δεν έχουν ουτοπιστική βάση. Γενικότερα, τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αρκεί να ξέρετε να περιμένετε. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει, ώστε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να σταθεροποιηθούν κάποια σχέδιά σας. Απλώς αυτή την περίοδο έχετε ένα θέμα με τα οικογενειακά σας, το οποίο είναι σημαντικό και σας φορτίζει. Προσέξτε γιατί θα μπορούσε να επηρεάσει και άλλους τομείς της ζωής σας.

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα είναι μια καλή Σελήνη για σας τους Λέοντες, η οποία σάς ανοίγει δρόμους. Νέα σχέδια μπορεί να σκέφτεστε, καινούργια δεδομένα μπορεί να υπάρχουν. Υπάρχει βέβαια το εμπόδιο ότι οι πολλές καθημερινές σας υποθέσεις δεν σας αφήνουν να ρυθμίσετε παρόμοια θέματα. Θυμηθείτε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Αυγούστου, για τις οποίες μπορεί να νοιώθετε μια απογοήτευση, μια καθυστέρηση η οποία μπορεί να βγει μέχρι τα μέσα του μήνα. Προσέχετε, είναι μια περίεργη περίοδος αυτή και θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα. Ελάτε πιο κοντά σε ηλικιωμένα πρόσωπα, μην αφήνετε τίποτε στην τύχη, ιδιαίτερα θέματα εργασίας. Άλλωστε, στον εργασιακό σας χώρο υπάρχουν εξελίξεις. Ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται ότι βρίσκει λύση, αρκεί να είναι πραγματοποιήσιμη. Ενδεχομένως να εισπράξετε χρήματα, ή να ονειρεύεστε ότι θα εισπράξετε χρήματα. Όπως και να έχει κάντε το αυτές τις δύο τρεις μέρες, πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής και αρχίσουν να καθυστερούν τα όνειρά σας. Αν είστε καλλιτέχνες, μπορεί να κάνετε θαύματα, ενώ ένας ρομαντικός έρωτας είναι πάρα πολύ κοντά σας.

Παρθένος

Ο Ερμής, ο δικός σας κυβερνήτης, κινείται απέναντι από το ζώδιό σας και σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν είστε γεννημένοι 26-28 Αυγούστου. Για σας είναι μια περίεργη περίοδος, κατά την οποία βλέπετε τα πράγματα με ένα δικό σας τρόπο, ο οποίος είναι απατηλός, είναι σαν να ζείτε ένα παραμύθι. Αν είστε καλλιτέχνες, κάνετε θαύματα. Η διορατικότητά σας μπορεί να σας βοηθήσει, όμως αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες που θα αφορούν μια σχέση ή μια συνεργασία. Αντίθετα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Σεπτεμβρίου, τώρα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία, για να επιλύσετε πλέον θέματα που έχουν σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά, αφού από καιρό σάς απασχολούσε ένα θέμα, το οποίο ήταν «κολλημένο» κατά κάποιο τρόπο. Τώρα έχει ξεκολλήσει και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συναισθηματική σας ζωή προωθείται, τα παιδιά ή ακόμα η χαρά, η διασκέδαση θα είναι πολύ κοντά σας. Προσέχετε τα έξοδα, τα οποία κάνετε. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν ακόμα και σε οικογενειακές καταστάσεις. Κρατήστε το αυτό, φίλους που έχει δοκιμάσει ο χρόνος μπορείτε να τους εμπιστεύεστε. Μάλιστα η βοήθεια, που μπορεί να σας παρέχουν, θα φανεί από τον άλλο μήνα.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί που είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και να αναγκαστείτε να δώσετε μια «μάχη». Ακόμη, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, Βέβαια, έχει ξεμπλοκάρει ένα οικογενειακό θέμα σας, το οποίο προωθείται πλέον. Αυτόν τον καιρό θα κάνετε έξοδα για το σπίτι, θα δεχθείτε φίλους σας ή θα διευθετήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς φέρνει νέα δεδομένα σε εργασιακό επίπεδο, το οποίο θα πρέπει να ρυθμίσετε αυτές τις δύο τρεις μέρες, γιατί αργότερα ίσως να μην έχετε την ευκαιρία. Μελετήστε όμως αν πραγματικά είστε στον σωστό δρόμο και δεν έχετε κάνει κακές επιλογές. Προσοχή σε υπερβολές, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Οκτωβρίου. Αν και η κοινωνική σας ζωή μπορεί να έχει ευχάριστα δεδομένα, δεν αποκλείεται να υπάρχει μια τάση υπεραισιοδοξίας εκ μέρους σας αυτόν τον καιρό.

Σκορπιός

Θαυμάσιες συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές θα έχετε εσείς οι Σκορπιοί, αν είστε γεννημένοι 25-27 Οκτωβρίου. Εάν έχετε να ρυθμίσετε κάτι, αν κάποιοι φίλοι σας βοηθούν στη συναισθηματική σας ζωή, ρυθμίστε το τώρα, γιατί αργότερα ίσως υπάρξει μια καθυστέρηση. Τα οικογενειακά σας θέματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Μάλιστα θα γίνουν έντονα στα μέσα του μήνα, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου. Ελάτε πιο κοντά σε ηλικιωμένα πρόσωπα και ρυθμίστε θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία είχαν κάποια προβλήματα, σιγά σιγά φαίνεται να τα ξεπερνούν και αυτό σάς ανακουφίζει. Θα κάνετε μικρές διαδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βεβαίως, θυμηθείτε ότι το παρασκήνιο εξακολουθεί να δουλεύει. Προσέχετε την υγεία σας και θέματα της εργασίας σας, τομείς στους οποίους πρέπει να είστε πολύ συνεπείς και συνετοί. Ο Δίας σας έχει ένα πολύ καλό «δώρο» μέσα στον Μάρτιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Νοεμβρίου. Οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά που προέρχονται από το εξωτερικό, από επαφές, από συζητήσεις, από συμφωνίες ευνοείται.

Τοξότης

Τοξότες μου, εσείς πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ, αν είστε γεννημένοι 25-27 Νοεμβρίου. Κάτι λάθος μπορεί να γίνεται, κάτι απατηλό. Αν σας απασχολούν θέματα υγείας, θα πρέπει να τα μελετήσετε μία και δύο φορές. Μην υπογράφετε συμβόλαια και συμφωνίες, αν δεν είστε σίγουροι. Βεβαιωθείτε, αφού πάρετε και την γνώμη κάποιων άλλων, ότι έχετε ακολουθήσει σωστό δρόμο. Σήμερα ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ή ακόμα και την διασκέδαση. Ένα θέμα οικονομικό φαίνεται ότι έχει ξεμπλοκάρει, ενώ φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν. Οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά άλλων, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες θα είναι πολύ πιο εύκολο να το ρυθμίσετε από τον άλλο μήνα και έτσι να απαλλαγείτε μέχρι το τέλος της άνοιξης από άγχη που έχουν σχέση με τα οικονομικά. Προσέχετε και την υγεία σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους σήμερα είναι μέρα, κατά την οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι ή την οικογένειά σας. Υπάρχουν αρκετές πιέσεις, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 14-15 Ιανουαρίου, υπάρχει μια επαγγελματική ένταση, την οποία μεταφέρετε και στο σπίτι με τον σύντροφό σας αλλά και στους συνεργάτες σας. Επίσης φροντίστε να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι 4-5 Ιανουαρίου και η συναισθηματική σας ζωή είχε μπλοκάρει, βλέπετε τώρα γενικότερα μια εύνοια χάρη στην ορθή πορεία της Αφροδίτης. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γεννημένοι πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να χαρείτε, να διασκεδάσετε ακόμα και να συζητήσετε για μια δουλειά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Εάν έχετε κάποιο τέτοιο θέμα, ρυθμίστε το μέσα σε αυτό διήμερο, γιατί ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και αυτές οι υποθέσεις θα αρχίσουν να καθυστερούν.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι σήμερα έχετε συναντήσεις, επαφές με διλήμματα ανάμεσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα και στα σχέδια που έχετε για το μέλλον. Ταξίδια, επαφές ευνοούνται, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 13 Φεβρουαρίου, και είστε γενικά σε μια αρκετά καλή φάση. Ωστόσο, ενώ από τη μια κάνετε θαυμάσιες κινήσεις, από την άλλη ένα επαγγελματικό θέμα σάς κουράζει, σας φορτίζει. Προσέχετε μέσα στο Φεβρουάριο ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Πάντως, ένα άγχος ή ένα θέμα που έχετε με την οικογένειά σας φαίνεται να ξεμπλοκάρει και να σας ικανοποιεί. Να ξέρετε ότι αυτό το θέμα από τις 6 Μαρτίου και μετά, που η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σας ζώδιο, θα έχει ρυθμιστεί κατά τον καλύτερο τρόπο και θα πάψουν αυτές οι ταλαιπωρίες που έχετε. Ένα θέμα εργασίας φαίνεται ότι κινείται πυρετωδώς και με προοπτική για ευχάριστες εξελίξεις.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες έχετε πολλά να κάνετε. Αν είστε γεννημένοι 23-25 Φεβρουαρίου, τα πράγματα είναι αντιφατικά. Από τη μια μπορεί να έχετε ιδανικές συναντήσεις, συζητήσεις, ερωτικές επαφές, και εξελίξεις σε οικονομικά και οικογενειακά σας θέματα. Από την άλλη, εάν δεν έχετε κάνει σωστές επιλογές, θα μπορούσαν όλα αυτά να ανατραπούν και να αποδειχθούν απατηλά. Έτσι, προσπαθήστε να συζητήσετε με φίλους, για τους οποίους έχει αποδείξει ο χρόνος ότι είναι φίλοι, κατά πόσο κινείστε σωστά και μεθοδικά, γιατί είναι πιθανό να μη βλέπετε σωστά τα πράγματα. Μπορείτε ωστόσο να περιμένετε εξαιρετικά πράγματα, αν είστε γεννημένοι αρχές Μαρτίου, αφού ο επόμενος μήνας έχει να σας δώσει πολλά Θα δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται, αν είστε γεννημένοι μετά τις 14 Μαρτίου. Σήμερα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα και φροντίστε πρόσωπα της οικογένειάς σας που μπορεί να σας έχουν ανάγκη.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ